Six Guns Windows Phone magazada

Sponsorlu Bağlantılar

muratangin

Üye
oyun her 5-10snde bir donuyor şu kız ekrana gelincede aşırı donuyor telefonum 620 :(

kursat99

kursat99

Üye
Bende de öyle oluyor ama oynarken donma yok.
Bu sabah Ali Kemal Abi nin dediği şekilde PC den mağazaya girip Yükle dedim. Sonra telefonunuzdan hesabınıza girin ve oradan indirin yazıyordu, bende telefondan Outlook hesabıma girip oradaki adrese girdim. Ama sonra tekrar telefonun mağazasına yönlendirdi. Neyse en sonunda xap olarak indirdim hafıza kartına atarak telefondan kurdum. Biyerde yanlış mı yaptım acaba??

Neyse oyun güzel. Fazla ısındırmadı telefonu bende buna şaşırdım. Ücretsizken indirin ama ücretli olacağını da pek fazla sanmıyorum.

themardinli

themardinli

Üye
Oyun muhteşem kesinlikle tavsiyemdir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya sırf denemek icin indirdim. Bende en ufak bir kasma veya takilma olmadi:bilmm
Sent from my Lumia 925 using Board Express

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Oyun güzel takılma yok sadece bazen ilk açtığımda bir kaç sn geç açılıyor o kadar
oyun güzel dediğim gibi ama silahı birde sağa sola ayarlamak zor ya biraz hedefler az da olsa kaydırıyorum birde at yarışı falan var güzel ama sev mediğim kısmı hayaletler var onun yerine başka kovboylar olsa iyiydi yılanlar var vuruyorsunuz o da güzel farklı aynı zamanda eğlenceli bir oyun

efege

Üye
Sürekli multi oynuyorum :)

ÖEY

ÖEY

Üye
İki bölüm bitirdim, güzel oyun olmuş. Takılma yaşamadım ama ısınma oldu telefonda biraz. Fakat böyle bir oyunun telefonu ısındırması da normal karşılanmalı bence. Ben herkese tavsiye ederim oyunu:oke:

efege

Üye
İki bölüm bitirdim, güzel oyun olmuş. Takılma yaşamadım ama ısınma oldu telefonda biraz. Fakat böyle bir oyunun telefonu ısındırması da normal karşılanmalı bence. Ben herkese tavsiye ederim oyunu:oke:

Multiplayer oynamalısın :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende indireyim hemen, bilgi için teşekkürler abi.

alo123

Üye
Takılma bendede var malesef. Shopta 179 tl silah görünce noluyor lan dedim. Sonra baktım oyunun multiplayeri çok sağlam :) Oyun harika bence güncelleme ile takılma sorunuda çözülecektir.

SLH.55

SLH.55

Üye
indirdim bakarım birazdan :tşk:

ÖEY

ÖEY

Üye
Sürekli multi oynuyorum :)

Ben çok oyun oynayan birisi değilim ya :D Bunu da öylesine indirdim, modaya uyayım diye :kop: Büyük ihtimalle ben bu oyunu 5-6 gün sonra ancak tekrar oynarım o da belki :D:D

Aslanleo75

Üye
Şu Lanet Olası Hafıza Yüzünden Oynayamıyorum
Htc 8S:Storage Cleaner Kullandım,Pcden Hafıza Kartına Atıp Yükledim,İe Çerezler Geçmiş Sildim,Telefon Tamamıyla Boş Müzik Yok Resim Yok Hiç Bir Uygulama Yok Ama Yinede Hafıza Yetmiyor Anlamadım Gitti Htc Gidipte 4Gb Hafıza Koyarsa Olacağı Bu
Ben Oyunu Ücretli Bekliyordum Ücretsiz Görünce Havalara Uçtum Ama Nafile Ne Yaptıysam Yükleyemedim Telefonu Sıfırlıycam Sırf Bunun İçin Ne Yapsam Sizce Şu Diğer Dosyaları Yüzünden Yükleyemiyorum Paramızla Rezil Oluyoruz Arkadaş Ya Sıfırlasammı Acaba ?
Veya Başka Bir Çözümü Olan Varsa Yardımcı Olsa Htc8s Kullanıp Yükleyebilen Varmı ??

ÖEY

ÖEY

Üye
Oyun kurulduktan sonra 853mblık alanı kaplıyor hafızada ya da en azından benim cihazda öyle :D Bölümleri kayıt ettikçe artacaktır kapladığı alan.

Aslanleo75

Üye
Bende 1.14GB Boş Alan Var Nasıl Oluyorda Yükleyemiyor ? Hadi Cihazın Farklı Diyelimde Cihazdan Cihaza 300mb Değişmez Bence Bir Daha Deniyorum

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
windows phone sitesinden deneyin telefonunuzda telefonumu bul açık olsun. Yükle Diyin siteden direk eindirme işlemi başlıyor:)

Lobin12

Lobin12

Üye
1.9 gb yer var hala hafıza dolu diyo anlamadım bu işten
Sent from my RM-885_eu_turkey_252 using Board Express

PureFood

PureFood

Üye
Hedefleme falan biraz zor gibi ama oyun kendisini oynatıyor, ayrıca uno friendste telefon bildiğin alev alacak gibi, patlayacak diye korkarak oynuyorum bunda telefon ısınmıyor bile :D multiplayerı da deneyeceğim

serecans

serecans

Üye
620 de bağzen takılmalar oluyor herkes de aynımı

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Multi Çok Zevkli Benden Söylemesi

Üst Alt