Six Guns Windows Phone magazada

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi güzel oyun

Serhanas35

Üye
kursat99

kursat99

Üye

.xap olarak indirmenize gerek yok. Windowsphone.com/store adresine giriş yapip oyuna gidin ve telefonuma yukle deyin tamamdir.
Abi telefondan mı diyorsun? Eğer telefondan diyorsan oyuna tıkladığımda normal telefonun mağazasına yönlendiriyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Abi telefondan mı diyorsun? Eğer telefondan diyorsan oyuna tıkladığımda normal telefonun mağazasına yönlendiriyor.

telefondan yapamazsin zaten direk magaza uygulamasi acilir. Ama UC Browser'dan girersen olur. :ehe

PureFood

PureFood

Üye

hayır bilgisayar üzerinden.

teşekkürler abi haber için iniyor bakalım

mesutcinik

mesutcinik

Üye
güzel oyuna benziyor gerçekten :oke:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
üç-beş yıl önce böyle oyunlar bilgisayarlarda bile çok aşırı gelirdi artık cebimizde taşıyoruz...

Serhanas35

Üye
ya oyunu xap olarak indirdim ama microsoft baglanamıyor diyo nedenki*

kursat99

kursat99

Üye
Neyse artık yarın sabah yaparız o zaman. Ücretli olmaz inşallah. Bu arada abi mobil ödeme konusunda yeni bir şey yok mu?

Serhanas35

Üye
1.20 gb alan var kurmuyor ya sinir oldum

kursat99

kursat99

Üye
Bende 1,67 GB boş yer var bendede kurmuyor. Neyse yarın sabah bilgisayardan elle indireceğim.

Serhanas35

Üye
kurdum yeahhaahah :DDD

elitetr

Üye
kurdum yeahhaahah :DDD
Tebrikler, kuramayan arkadaşlar için burdan detaylı anlatırsan eminim bu sorunu yaşayanlar dahil daha sonra benzer sorunla karşılaşanlarda faydalanacaktır. Teşekkürler

PureFood

PureFood

Üye
Kıyakmış ha :D

Serhanas35

Üye
Tebrikler, kuramayan arkadaşlar için burdan detaylı anlatırsan eminim bu sorunu yaşayanlar dahil daha sonra benzer sorunla karşılaşanlarda faydalanacaktır. Teşekkürler
xap olarak indirdim ondan sonra yüklle dedim sd carttan yüklendi :D

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

skynet

Üye
Oyun anlık takılmalar dışında fena değil :pro:

PureFood

PureFood

Üye
Bende takılma yok hocam :D