ole denedim 800mb hafıza var hafıza dolu dedi yine yüklemedi
.xap olarak indirmenize gerek yok. Windowsphone.com/store adresine giriş yapip oyuna gidin ve telefonuma yukle deyin tamamdir.
Abi telefondan mı diyorsun? Eğer telefondan diyorsan oyuna tıkladığımda normal telefonun mağazasına yönlendiriyor.
.xap olarak indirmenize gerek yok. Windowsphone.com/store adresine giriş yapip oyuna gidin ve telefonuma yukle deyin tamamdir.
Abi telefondan mı diyorsun? Eğer telefondan diyorsan oyuna tıkladığımda normal telefonun mağazasına yönlendiriyor.

ole denedim 800mb hafıza var hafıza dolu dedi yine yüklemedi

Tebrikler, kuramayan arkadaşlar için burdan detaylı anlatırsan eminim bu sorunu yaşayanlar dahil daha sonra benzer sorunla karşılaşanlarda faydalanacaktır. Teşekkürlerkurdum yeahhaahahDD
xap olarak indirdim ondan sonra yüklle dedim sd carttan yüklendiTebrikler, kuramayan arkadaşlar için burdan detaylı anlatırsan eminim bu sorunu yaşayanlar dahil daha sonra benzer sorunla karşılaşanlarda faydalanacaktır. Teşekkürler