Six-guns V1.8.0 [hileli / Para Hilesi] Apk

Sponsorlu Bağlantılar

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
Six-guns V1.8.0 [hileli / Para Hilesi] Apk

Six-Guns oyununda hayatında haketmeyen kimseyi vurmamış ancak şimdi kanun kaçağı olmak zorunda kalan Buck Crosshaw adlı kovboyu oynuyorsunuz.
Arizona ve Oregan'da serbestçe dolaşabilir, oyunun hikayesini ilerletecek işler yapabilir ve çeşitli gizemler keşfedebilirsiniz. 40 görevin bulunduğu oyunda at yarışı yapabilir, soyguncuları yakalayabilir veya dalga dalga sütünüze gelen düşmanlarla çarpışabilirsiniz. Oyunda kullanabileceğiniz 19 farklı silah ve 8 farklı at bulunuyor.
Kovboy oyunu Six-Guns, Android işletim sistemi kullanan akıllı cep telefonları ve tablet bilgisayarları ile iPhone ve iPad cihazlarında oynanabilir.

İNDİRME LİNKLERİ
- - - -

Görüntüler:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: JokerTRc ve soyupakhasan

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Teşekkürler

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Eline sağlık

ersinbakar

ersinbakar

Üye
teşekkürler...

breksan67

breksan67

Üye
Teşekürler

judgeas

Üye
Hilenin calisabilmesi icin tel.rootlumu olmasi gerekiyor paylasimbicin tsk ederim ellerinize saglik

judgeas

Üye
Bende cakismiyor ama karswsi. Ni yardim edernisin nasil olduguna dair ben soylenanlatayim apk indirdim rar dosyalarinidaapkbkurdun 800 kusur mb dowland wrri sonra rar dosyalari cikardim obb ile degistirdim ama olmadi tel rootsuz

1ht1baron

Üye
Rootsuz işe yarıyor mu?

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

judgeas

Üye
Rotsuz tel calismiyormu calisiyormu diyoruz adam gunceldir diyo baska birse demiyo bende s3 VAR CALISMIYOR TEL ROOTLU DEGIL bana bunu acikla kardesim gunceldir deme

judgeas

Üye
Gunceldir ne kardesimbbende calismiyor anlamiuormusun konuyu ac her yardim isteyene gunceldir de iyi valla actigin konunun nasil calistigina dair bilgi ver madem sagdan soldan aldigin konuyu paylasip gunceldir deme bana seninbhayatinbkadar firmlarsa adminlik yaptim boyle konubacip yardim isteuene huncel diyenini ilkbkez gordum altindan kalkamican konu acma bendetn soylenesi

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
Gunceldir ne kardesimbbende calismiyor anlamiuormusun konuyu ac her yardim isteyene gunceldir de iyi valla actigin konunun nasil calistigina dair bilgi ver madem sagdan soldan aldigin konuyu paylasip gunceldir deme bana seninbhayatinbkadar firmlarsa adminlik yaptim boyle konubacip yardim isteuene huncel diyenini ilkbkez gordum altindan kalkamican konu acma bendetn soylenesi

hocam bana soracağanı koskoca google var gir araştır ben android uygulama yapımcısımıyım armut piş ağzıma düş diyorsun resmen.
Kolay gelsin.

judgeas

Üye
:)) acıklamasını yapamayacagın bir konuyu forumda acma kardesım google de arasam burda ne ısım var cok sacma bır cvp olmus bence sanada kolay gelsin

PanoramiC

Üye
Teşekürler :)Teşekürler :)

marist

marist

Üye
Teşekkürler.

PanoramiC

Üye
Teşekürler :)

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Linkler kırık

PanoramiC

Üye
Teşekürler :)Teşekürler :)

BioRenarD

BioRenarD

Üye
kardeş no exıst file yazıyor part1 de......

Üst Alt