Sivri sineğin Aç ve Tok Halii.

Sponsorlu Bağlantılar

Lion's Claw

Arkadaşım Konu İçin Teşekkürler Ama Onların Tabiatı Böyle.. Mutlaka Kan İçmek Zorundalar.. Bu Yüzden Böyle Dememiz Biraz Garip Olmaz mı ? :) Mesela Biz de Mangal Yaptığımızda Tavuğun Biri Gelip "Boğazınızda Durur İnşallah" Dese Ne Düşünürsün.. Bence O Tavuğu da Kesersin.. :ehe

:ehe:ehe:ehe

ozi44

Üye
beslendiği yerde amazon ormanı heralde yazık koca ormanda kaybolmuş..

pisicikk

pisicikk

Üye
uykunun en tatlı yerinde bir ses duyulur...:( o an anlarsın sivri sineğin ziyafet vereceğini :@
umursamak istemezsin ama o ses beynine işler...
kalkar ışığı yakarsın başlarsın aramaya bulup ortadan kaldırınca ise mutlu olursun, bulayınca deliye dönersin...
eh be hayvancık o sesin olmasa bu kdr laf söylenmeyecek hakkında ama.......
çoğu zaman demişimdir şu sesin olmasa ye tmm iç ne kdr içeceksen die ama ne çare :bilmem:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aynen öyle!..
Sesi olmasa yine bir derece ama o vızzzzz sesi yok mu :sinir

pisicikk

pisicikk

Üye
kesinlikle :S

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
Aynen ya o vızz sesi beni çileden çıkartıyor.Gecenin bi yarısında elime yastığı alıp ışıkları açıp sinek avlıyorum sabahta yastığı yıkamak zorunda kalıyorum:ehe.İnsanlara çok çile çektiriyo bunlar yav :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Valla sesi olmasın ne içerse içsin kulağımın dibinde vizzz yapınca birden psikopat Adem oluyorum. Onu canlı ele geçirip kapalı bir kutuya koymak orada acı çekerek öldüğünü görmek istiyorum. (Şaka tabi insanız yani) Ama yine de onun çektirdiği acılara rağmen ben onu acısız götürüyorum.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
oyy ne kadarda vahşi insanlar var ya :) valla ben tutup dışarı atıyorum kesinlikle öldüremem onun da canı var o istermiydi kan emmeyi belki de ona sorsalar dı ne yemek istersin diye kesin ot derdi :ehe:ehe

Doğan

Üye
Nefret ediyorum! :sinir
Odamda gördüğüm anda 2 seçenek vardır, ya o ölür ya ben... Her hayvanın yaşam hakkına saygı duyarım ama kanımla besleniyor bu... Olmaz ki canım :angry:

kesinlikle :@

Odysseus

Odysseus

Üye
:box Dün gece beni 3'e kadar uyutmayan bir sivri sinek daha mefta olmuştur. Allah rahmet eylesin. Nadide haklısın ama çok sinir bozucu yaratıklar bunlar ya. Tutup dışarı atmaya da izin vermiyolar ki, illa ki sonlarını hazırlayacaklar efendi olup camı açınca çıksalar...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Gercekten cok ilgi cekici bir konu daha oncede ınceledım ama yaz gelırken hazır sivri arkadaslarda cıktı piyasaya çok ilginç tesekkurler :D:D

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Bilgisayar başındayken kafatasıma yapışıyorlağ anında öldürüyorum:D:D:D

Üst Alt