Sivri sineğin Aç ve Tok Halii.

Sponsorlu Bağlantılar

Chops

Chops

Üye
Sivri sineğin Ac ve Tok Halii.

Zehir zıkkım olsun :muha:

yuhhhhhh:megafon:

dreamnurse

dreamnurse

Üye
ama o bebeklerini besliyooo :(

omayra

Üye
Arkadaşım Konu İçin Teşekkürler Ama Onların Tabiatı Böyle.. Mutlaka Kan İçmek Zorundalar.. Bu Yüzden Böyle Dememiz Biraz Garip Olmaz mı ? :) Mesela Biz de Mangal Yaptığımızda Tavuğun Biri Gelip "Boğazınızda Durur İnşallah" Dese Ne Düşünürsün.. Bence O Tavuğu da Kesersin.. :ehe

:ehe :ehe :ehe Süper yorum :ehe

dreamnurse

dreamnurse

Üye
bu kadar duygusal olma canımmm:coold:
relax ol, sen onun nelere ndn olduğunu bizden çok daha iyi biliyosun, dimi hemşirem :oke:
biliyorum bilmezmiyim hatta bu kadar bilgiden sonra nasıl obsesif olmadığıma şaşırıyorum.. şaka olsun diye söylemiştim zaten yoksa gördüğüm yerde öldüren bi insanım:D

Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
İğrenç bir görüntü ama doğal denge.

burak9400

burak9400

Üye
hahahaha depoyu fulledi kaçıyo.abi açken 100 km hızla ucan sinek tokken 10 km hızla ucamıyo.onların tok halinde uçmalarıne seyretmek kadar zevkli bişi yok yha :D bi de bunlar böle içiyo ya sonra bunu yakalıyıp kanatlarını koparırdım ben sonra da sırt üstü yatırıp deposuna iğne batırırdım. çok zevk alırdım bu işten :D:D:D:Dbazen elimde havasız kalırdı snra ayyaş olurdu bunlar bende hoparlorun üstüne koyup basslı bi şarkı açardım.bunların dansını izlerdim

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hahahaha depoyu flledi kaçıyo.abi açken 100 km hızla ucan sinek tokken 10 km hızla ucamıyo.onların tok halinde uçmalarıne seyretmek kadar zevkli bişi yok yha :D bi de bunlar böle içiyo ya sonra bunu yakalıyıp kanatlarını koparırdım ben sonra da sırt üstü yatırıp deposuna iğne batırırdım. çok zevk alırdım bu işten :D:D:D:Dbazen elimde havasız kalırdı snra ayyaş olurdu bunlar bende hoparlorun üstüne koyup basslı bi şarkı açardım.bunların dansını izlerdim
:D:D:D:ehe:ehe
doktora görünmen lazım senin:kop::kop:
demek bassla dans ettirirdin deniyecem valla:ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
hahahaha depoyu flledi kaçıyo.abi açken 100 km hızla ucan sinek tokken 10 km hızla ucamıyo.onların tok halinde uçmalarıne seyretmek kadar zevkli bişi yok yha :D bi de bunlar böle içiyo ya sonra bunu yakalıyıp kanatlarını koparırdım ben sonra da sırt üstü yatırıp deposuna iğne batırırdım. çok zevk alırdım bu işten :D:D:D:Dbazen elimde havasız kalırdı snra ayyaş olurdu bunlar bende hoparlorun üstüne koyup basslı bi şarkı açardım.bunların dansını izlerdim
:kop::kop:azıcık psikopatlık var sanırım

POWER

POWER

Üye

Gece gece hey allahım ya :kop:

fenomen01

fenomen01

Üye
afiyet olsun yine karnını doyurdu darısı diger açlara

u.conay

u.conay

Üye
hadi yine iyi bugünde karnı doydu :ehe

iremm

iremm

Üye