Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sivilce için Çözüm var mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Doğan
Üye
Konu Sahibi
Sivilce için Çözüm var mı ?
arkadaslar bu sivilcelerden kurtulmak için çözüm varmı Ben doktora gittim çekirdek cips yağlı seyleri yasakladı bide dove'nin bi sabununu yazdı ama bu pek faydalı olmadı acaba baska önerebileceğiniz Doğal seyler varmı? şimdiden teşekkürler
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Doktorun dediğini yapacaksın... Birde ellemiyeceksin yüzün... Ergenlik sivilcesi gelip geçer... Eğerki abuk sabuk şeyleri suratına sürersen ve ellersen ilerde daha kötü olur yüzün...
Doktorun dediğini yapacaksın... Birde ellemiyeceksin yüzün... Ergenlik sivilcesi gelip geçer... Eğerki abuk sabuk şeyleri suratına sürersen ve ellersen ilerde daha kötü olur yüzün...
bende ergenlik sivilcesi çikti ve 1 yıldır devam ediyor ve yuzume hiç bir şey sürmüyorum temizliyorum oo kadar sizde ergenlik sivilcesi ne kadara geçer yardım ederseniz sevinirim şimdiden iyi günler...
ebuhattab
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Erica Biberiye &.Papatya Kremi içerdiği papatya, biberiye, kekik, lavanta ve ada çayı gibi doğanın mucizevi bitkilerden yapılmıştır. Bitki özleri sayesinde kuru ve hassas ciltlerin bağ dokusunu besleyerek güçlenmesine, nem dengesinin korunmasına ve sivilcelere karşı doğal çözümdür. Sivilceli cildin bozulmuş olan en üst tabakasının onarılmasına yardım eder. Güneş ışığından koruyunuz.
Kullanım Şekli
Erica Biberiye ve Papatya özlü kremi kullanmadan önce cildin temizlenmesi ve tamamen kurumuş olması gerekir. Günde 2-3 defa hafif masaj şeklinde uygulanır.
DERMATOLOJİK TESTLERDEN GEÇİRİLMİŞTİR. Tüm sağlık sorunlarınızda uzmanlarımızdan bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Ürünlerimiz ilaç değildir, gıda takviyesi olarak alınabilir ve destekleyici ürünlerdir.
Tüm sağlık sorunlarınız için özel bitkisel kürler hazırlanabilir, bu konuda bize yazmaktan çekinmeyiniz. Biber hapı, fx15, meksika biberi ve benzeri tüm ürünler bulunur ve size özel çok uygun fiyattan ilan açılabilir..
İlginize teşekkür ederiz. Saygılarımızla,