Ben de 2 sene önceye kadar bu sorunları yaşadım. Ve Roaccutane ile eş değerde olan Zoretanin diye bir il*aç kullandım. 5 ay sonunda yüzüm tertemiz oldu
İştee 'Patron die ben bu kadama derim çalışanlarının dertlerine derman oluyor adam hak etmiş 'Patronlugu ( ne kadar yağ yakktım len sivilce çıkmasın şimdi ) tşekkkürler verdigin bilğiler için...
İştee 'Patron die ben bu kadama derim çalışanlarının dertlerine derman oluyor adam hak etmiş 'Patronlugu ( ne kadar yağ yakktım len sivilce çıkmasın şimdi ) tşekkkürler verdigin bilğiler için...
Roaccutane çok zararlı bir ilaç çok yan etkisi var tüm yükü karaciğere bindiriyor ve herkesde aynı olumlu sonucu vermiyor doktor kontrolünde kullanın kesinlikle.
Ben de 2 sene önceye kadar bu sorunları yaşadım. Ve Roaccutane ile eş değerde olan Zoretanin diye bir il*aç kullandım. 5 ay sonunda yüzüm tertemiz oldu
Yüzünde sivilce var diye sevliğilisinin karşısına çıkamayanlar ...Günahlarınızla Allah'ın karşısına nasıl çıkacaksınız...(bu bir genellemedir konudaki kişi ve kişilerle alakası yoktur...)