Sivilce Çok Zordur İnanın Bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.eRCaN.

Üye
Ben de 2 sene önceye kadar bu sorunları yaşadım. Ve Roaccutane ile eş değerde olan Zoretanin diye bir il*aç kullandım. 5 ay sonunda yüzüm tertemiz oldu

sivilce izleri geçiyor mu peki bu dediğiniz ilaçlarla?

Tepkiler: Tuba.Erva
ben çok sorun etmiyorum.tam 2 kaşında arasında 3-5 tane çıkıyo ama sorun etmiyorum.

0live456

Üye
Kimyasala zorunlu kalmadıkça yönelmeyin.Zamanla geçer uğraşmayın.

Elektr0

Üye
İştee 'Patron die ben bu kadama derim çalışanlarının dertlerine derman oluyor adam hak etmiş 'Patronlugu ( ne kadar yağ yakktım len sivilce çıkmasın şimdi ) tşekkkürler verdigin bilğiler için...

Tepkiler: 'Patron

Anıl Umut

Emekli Yönetici
İştee 'Patron die ben bu kadama derim çalışanlarının dertlerine derman oluyor adam hak etmiş 'Patronlugu ( ne kadar yağ yakktım len sivilce çıkmasın şimdi ) tşekkkürler verdigin bilğiler için...
Yağları yak ki sivilce oluşmasın Ama fazla yakarsan ters teper

Tepkiler: Elektr0
Roaccutane çok zararlı bir ilaç çok yan etkisi var tüm yükü karaciğere bindiriyor ve herkesde aynı olumlu sonucu vermiyor doktor kontrolünde kullanın kesinlikle.

Tepkiler: Anıl Umut

Dafny

Üye
Ay şuan çok üşendim yarın okurum

xserhatx

Üye
Bu akne dediğiniz şey 2 3 ay geçmiyo bi çıktımı sıkınca içinden hiç bir halt çıkmıyo ( çıkarsa da beyaz bişey çıkıyo) dimi?

Dafny

Üye
Bu akne dediğiniz şey 2 3 ay geçmiyo bi çıktımı sıkınca içinden hiç bir halt çıkmıyo ( çıkarsa da beyaz bişey çıkıyo) dimi?
İrin diyoruz biz ona

----------Eklendi @ 14:54:58 ---------- Yazıldı @ 14:52:59 ----------

oo yağlı yeme fast food yeme şunu yeme bunu yeme

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
hiç sorma bende geçmesıne rağmen hala pek yıyemem fast food çekırdek vs

Dafny

Üye
İğrenç bir duygu

Elektr0

Üye
Yüzünde sivilce var diye sevliğilisinin karşısına çıkamayanlar ...Günahlarınızla Allah'ın karşısına nasıl çıkacaksınız...(bu bir genellemedir konudaki kişi ve kişilerle alakası yoktur...)

Tepkiler: Dafny
onlar hayatımı mahvetti .halada varlar 20 yaşındayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...