Sivasspor'u Gönülden Kutlarım......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Sivasspor'u Gönülden Kutlarım......
Gercekten bu senekı performansları ayakta alkıslanmalı dıye dusunuyorum ...
Gercekten de imkansızı basardılar Sampıyon olamasalarda Gonullerın Sampıyonu onlar.......

gknky

gknky

Üye
evet gönüllerin şampiyonu bende tebrik ederim sivassporu :spr

1980ece

1980ece

Üye
tebrikler sivasspor

Yasminozz

Yasminozz

Üye
kutlarım aslanlar gibi savaştı bu sene yiğidolar... :) :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sivas Spor Lay LAy Lay La Sivas Spor...

leiche

leiche

Emekli Yönetici
inşallah seneyde aynı performanısı gösterirler hem sivas hemde tüm anadolu takımlar
artık tüm takımları denk istiyoruz

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
inşallah seneyde aynı performanısı gösterirler hem sivas hemde tüm anadolu takımlar
artık tüm takımları denk istiyoruz
aynı basarının seneye de tekrar edılmesı ıcın butun Sivas sehrının takımlarının arkalarında durmaları gerekır bu butun kulupler ıcın gecerlı :oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
Şampiyonlugu hakeden takım bu sene Sivas diye düşünüyorum neden derseniz kısıtlı ve eksik şartlar altında en zor maçlarını kazanıp ligin ilk yarısını lider kapatıp bütün o boş konuşan insanları susturan Şampiyonluk yarışından kopmayana Lige zevk veren oyunuyla yüregiyle taraftarıyla bir yerlere birşeyler yapmaya çalışan bir takımdan bahsediyoruz... Tek Yıldız Bu takım...takımında yıldız oyuncu yok olanlara ders verdi...Galatasaray Şampiyon diyebiliriz ama verdigi mücadele onun ne kadar istekli oldugunu gösterdi maç tersine dönseydi nolurdu ? soruna cvp arayanlar nerde peki:)

Sivassporuma Başarılar dilerim Gönüllerin Şampiyonu:)

kurt bey

kurt bey

Üye
Şampiyonlugu hakeden takım bu sene Sivas diye düşünüyorum neden derseniz kısıtlı ve eksik şartlar altında en zor maçlarını kazanıp ligin ilk yarısını lider kapatıp bütün o boş konuşan insanları susturan Şampiyonluk yarışından kopmayana Lige zevk veren oyunuyla yüregiyle taraftarıyla bir yerlere birşeyler yapmaya çalışan bir takımdan bahsediyoruz... Tek Yıldız Bu takım...takımında yıldız oyuncu yok olanlara ders verdi...Galatasaray Şampiyon diyebiliriz ama verdigi mücadele onun ne kadar istekli oldugunu gösterdi maç tersine dönseydi nolurdu ? soruna cvp arayanlar nerde peki:)

Sivassporuma Başarılar dilerim Gönüllerin Şampiyonu:)
oğuzum sanki sivasın elinden hileyle alınmış bir şampiyonluk var ve bunu yapanda gsiymiş gibi konuşmussun. Yazdığını tekrar gözden geçir aradaki anlamsız cümleleri editle. Ayrıca yıldızlarıyla parasıyla övünenlerin hali ortada;) Üstelik benim takımımda maalesef maddi açıdan sıkıntılı dönemler geçiriyor. Eğer onurlu şerefli mücadelenden bahsediyorsak bunun en temiz örneği Galatasaraydır.

blackmetalic

blackmetalic

Üye
Sivas spor ne zamandan beri anadolu takımlarının yakalayamadığı bir performans yakaladı.Sivas spor şampiyon olamasada inanıyorum ki herkesin gönlünün şampiyonu........

ouSahin

ouSahin

Üye
oğuzum sanki sivasın elinden hileyle alınmış bir şampiyonluk var ve bunu yapanda gsiymiş gibi konuşmussun. Yazdığını tekrar gözden geçir aradaki anlamsız cümleleri editle. Ayrıca yıldızlarıyla parasıyla övünenlerin hali ortada;) Üstelik benim takımımda maalesef maddi açıdan sıkıntılı dönemler geçiriyor. Eğer onurlu şerefli mücadelenden bahsediyorsak bunun en temiz örneği Galatasaraydır.

ben takım ayırmadım yıldızları olan takım derken Fenerbahçeyi bile aldım...Galatasaray Bütün Bir Sezon 10 15 maç oynayan Lincolüne yıldız derken Arda Barış Ümit Karan gibi oyuncuları görmemezlikten geldi...Peki Galatasaray Ligde Yaptıgı o başarıyı Neden UEFA da yapamadı...Beşiktaş Neden Avrupada Gitti 8-0 Yenilip + grubunda bir iş yapamadı...Fenerbahçe o kötümsedigin Ligde iş yapamayan Yıldızları Çeyrek Finale Kadar İsimlerini Taşıdı Heee şimdi iyiki bir taşıdınız derseniz:) keşke Galatasarayda UEFA Kupasının devamı getirseydi derdim:)He o Yıldızlar neden Ligde yapamadılar dersen bak o sorunun cvbını bende bilmiyorum:D

Ben Sivas maçının hileyle şampiyonlıklarını aldınız demedim...Bir Konuda Galatasaray Aslanlar Gibi aldı maçını dedim:) Oynadı Aldı maçını :)Yazdıklarımda hiç bir sorun yok abi....

:eheYa orti msn ye gel sen :D:D

arslansem

arslansem

Üye
100 küsür yılı aşkın tarihiniz var kaç kupa aldınız kaç kez başarı gösterdiniz?
Dışarıdan gören kupa koleksiyonu yapmışlar onun için böyle konuşabiliyolar der:)
Uefa kupasını alırken emek gösteren futbolculara saygı duyun...Türkiye gibi bi ülkeden bahsediyoruz...3-4 senede bir Galatasaray Uefa yı mı alacak?
Biz Real Madridle Süper kupa maçı oynarken Fenerbahçe grubunda sıfır çekerek tarihe geçiyodu...Hala neyi konuşuyosunuz anlamıyorum ki?:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...