Siteye Yazılan Mesajlar Hakkında Ve Yönetime Bir Rica

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Siteye Yazılan Mesajlar Hakkında Ve Yönetime Bir Rica
<span style="color:#FF0000">Bazı arkadaslar bi konuya aynı mesajı bi kaç kere yazmakta hiçbideğişkil olmadan haa haklarımı yemeyelim birinde 1 tane nokta varsa diğerinde 2-3 tane nokta fazlalığı olabiliyor. bunu söylediğimiz zaman suçlu biz oluyoruz kendine bak diyorlar ben hiç bir zaman aynı başlıktaki bi konuya aynı mesajı yazmadım. ve kaldıki benim açmış olduğum konularla açılmış konulara yazdığım yorumlar eşittir. ayrıyeten sadece yazmak için yazmam. post sayılarını artırarak rütbelerin artmasını amaç edinenlere bu sözlerim. ben site yönetimine diyorum ki benim post sayımı 0 layın ve yazdığım mesajlar hiçbir zaman artmasın. yeter yahu uzun zamandır sustum sustum ama olmuyor. konuya değişik bişeyler yorumlar yapılmıştır bi bakayım ne gibi yenilik var diye açıyorsun saçma sapan aynı sözün tekrarından başka bişey olmadığını görüyorsun. boş yere zaman kaybı. neyse dediğim gibi yönetimden ricam benim post sayılırım 0 lanması. 0 km olsun benim post sayım. yönetimin bilgisine....</span>

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Biliyorum son patlama sebebin ben oldum herhalde ama belkide biraz da agır attım postu olur arasıra öyle söylediklerinde haklısın ama sende orda bir an öyle geldi belki yanlış bir cumle kurdum ama HAKLI yanımda war cunku oyle yazacaksan nıye yazıyorsun onu anlamadım

turgay89

turgay89

Üye
arkadaslar mesaj sayısına neden bu kadar takıosunuz ki?? bırakın isteyen istedigi kadar yazsın.. tamam konularda gereksiz mesajlar oluo ama mesaj sayısı 5000 olsa ne olur 10 olsa ne olur???

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Apr 25 2006, 09&#58;19 PM) [post=322755]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<span style="color:#FF0000"> <span style="font-size:18pt;line-height:100%">konuya değişik bişeyler yorumlar yapılmıştır bi bakayım ne gibi yenilik var diye açıyorsun saçma sapan aynı sözün tekrarından başka bişey olmadığını görüyorsun. boş yere zaman kaybı. </span>neyse dediğim gibi yönetimden ricam benim post sayılırım 0 lanması. 0 km olsun benim post sayım. yönetimin bilgisine....</span>
[/b][/quote]
iyi oku arkadasım ben sayısından bahsetmiyorum&#33;&#33;&#33;&#33;

turgay89

turgay89

Üye
ii de nie sıfırlanmak istiyosun?? canın cok istiyosa yeni uyelik al

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Bence yönetim bu isteğini dikkate almıyacaktır...

Arkadaşlar hepimiz maxicep forumlarının kurallar çerçevesinde daha iyi daha kaliteli olmnası için çırpınıyoruz..
kurallara uyulması için bazen üye arkadaşlar farkında olmadan kırıcı oluyor... bu konuda daha ılımlı olunabileceğine sonsuz inanıyoruz...
lütfen agresif yaklaşımdan uzak durunuz.. iyi forumlar...

gknky

gknky

Üye
bence tartışmaya gerek yok
. ... .

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
şuanda çıkıyorum yarın sabah açtığım zaman post sayımın 0 olmasını umuyorum. yönetim neden dikkate almasın?? post sayısını 0 lama gereği duymasın??? kişisel bi istek bu başkalarını ilgilendirmiyor ki.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Apr 25 2006, 09&#58;51 PM) [post=322802]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
şuanda çıkıyorum yarın sabah açtığım zaman post sayımın 0 olmasını umuyorum. yönetim neden dikkate almasın?? post sayısını 0 lama gereği duymasın??? kişisel bi istek bu başkalarını ilgilendirmiyor ki.
[/b][/quote]

Nasıl istersen.. karar senin.. konu yönetimde görüşülecek..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Mesaj sıfırlanması gibi bir durum söz konusu değildir..&#33; Bunu en başından belirteyim..&#33;

Eğer çok rahatsız edici mesajlar görüyürosanız şikayette bulunun ve takiplerimiz sonucunda gerek görürsek post cezası veririzo kişilere..&#33;

İyi Geceler..

50Cent

Üye
<div class='quotetop'>(turgay89 &#064; Apr 25 2006, 09&#58;47 PM) [post=322794]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ii de nie sıfırlanmak istiyosun?? canın cok istiyosa yeni uyelik al
[/b][/quote]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt