ben gördüm nadir abi =) varbenim için çok gerekli aslında bazen açık bırakıp dışarı gittiğim ya da özel işlerim için aktif olamadığım zamanlar çok oluyor,yapılsa güzel olur ama hiçbir forumda göremedim mümkün mü bilemem.

evet bazı forumlarda var bizim ne farkımız varki
--------------- Ekleme ---------------
ben gördüm nadir abi =) var![]()
evet bazı forumlarda var bizim ne farkımız varki
--------------- Ekleme ---------------
Evet durumu güncelleme işi biraz sıkıntı olabilir herkes çok uzun zaman online yada offline ayarda kalabilir kullanıslı olacagini düşünmüyorum sitede sürekli aktif olan üyeler dısında.Bazılarımızı senelerce durumda görecek olsak da eklenmesi güzel olabilir![]()
ama olsa gerçekten güzel olurduEvet durumu güncelleme işi biraz sıkıntı olabilir herkes çok uzun zaman online yada offline ayarda kalabilir kullanıslı olacagini düşünmüyorum sitede sürekli aktif olan üyeler dısında.
aslında güzel olur çevrimiçi ve çevrimdışı var diğerleride eklense olabilir hatta olsa iyi olur.bakalım Ozan ne diyecek?
benim dediğimi demişsin.çevrim içi işareti var zaten sitede.
çevrim dışıda var
Evet durumu güncelleme işi biraz sıkıntı olabilir herkes çok uzun zaman online yada offline ayarda kalabilir kullanıslı olacagini düşünmüyorum sitede sürekli aktif olan üyeler dısında.