Siteye Msn deki gibi durumlar eklensin mi?

Sponsorlu Bağlantılar

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar.Sitede çevrimçi,çevrimdışı,Meşgul,Dışarıda türünden durumlar eklense nasıl olur.
Ben şahsen dışarda falan olduğumda maxicep açık kalıyor gelen mesajlara geç yanıt veriyorum.Bu özellik siteye kazandırılırsa güzel olur düşüncesindeyim.Arkadaşlar hepinizin görüşlerini bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark ve punqermojo

Mert

Mert

Üye
Bence gerek yok. Neden diye soracak olursan; Forumda anlık ileti yollama gibi birşey olmadığı için ertesi günde cevap versen sorun olmaz.

Perfect!

Üye
gereksiz bence

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
aslında güzel olur çevrimiçi ve çevrimdışı var diğerleride eklense olabilir hatta olsa iyi olur.bakalım Ozan ne diyecek?

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Bence gerek yok. Neden diye soracak olursan; Forumda anlık ileti yollama gibi birşey olmadığı için ertesi günde cevap versen sorun olmaz.

Görüşün için teşekkürler. :)Başka görüşü olan yok mu?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bence de gereği yok.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.Bu kadar destek beklemiyordum.İnşaallah uygulamaya geçerse çok güzel olur düşüncesindeyim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim için çok gerekli aslında bazen açık bırakıp dışarı gittiğim ya da özel işlerim için aktif olamadığım zamanlar çok oluyor,yapılsa güzel olur ama hiçbir forumda göremedim mümkün mü bilemem.

RedColt

RedColt

Üye
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.Bu kadar destek beklemiyordum.İnşaallah uygulamaya geçerse çok güzel olur düşüncesindeyim.

Dur hele daha :D 3-4 kişi istedi bakalım negative ne diyecek (h)

Atakan

Atakan

Üye
Olsa da olur olmasa da .. Fark etmez yani benim için .

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Yok arkadaşım sadece olursa iyi olur.Olumsuz cevap veren arkadaşlar da bu durumlar eklenince hepsi nasıl kullanıyor gör bak. :ehe

Atakan

Atakan

Üye
İyi o zaman değiştireyim. Hoşlanmıyorum durumların yazılmasından. Şahsi fikrimdir.
Yok yemekte, yok dışarda, yok helada ..

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
bence yapılmalı güzel olur ...renk katar foruma

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
İyi o zaman değiştireyim. Hoşlanmıyorum durumların yazılmasından. Şahsi fikrimdir.
Yok yemekte, yok dışarda, yok helada ..

Helada mı? :kop:Zaten her durum için olmayacak zaten.Örnek:uyuyor,tv izliyor vs.İlahi helada he :kop::kop:

RedColt

RedColt

Üye
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teknik olarak mümkünse neden olmasın.

hrn_07

hrn_07

Üye
bence güzel bir fikir yapılmasında zarar yok yarar çok :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt