ademvehavva
Üye
-
Konu Sahibi
-
emin misin arkadaşım ben böyle yapılmış bi site yi gördüm ve ordaki linkten buldum site bu siteye sadece küçük bi reklam koyuyorlarhiç yabancı gelmedi ama adresi böyle veriyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyani uzantı sade .com değilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgibi alan adresleri ücretlidir. sana önerimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yürü git be para kazanmak için her türlü şeyi yapıyorsunemin misin arkadaşım ben böyle yapılmış bi site yi gördüm ve ordaki linkten buldum site bu siteye sadece küçük bi reklam koyuyorlar
---
lütfen bi bilen baksın da herkes faydalansın şurdan
ne alakası var o site benim değil o site ye bi baksın bilenler o site ordan alınmış çünkü içinde com uzantısı vern sitenin küçük bi reklamı var bende ordan buldum zaten siteyi siz bu arkadaşa bakmayın arkadşlar bilen varsa ne olur bi izah etsin şurayı da bizde kullnalım.yürü git be para kazanmak için her türlü şeyi yapıyorsun
senin imzan bile kendi referansınla bi siteye kayıt yaptırma linki önce kendi imzanı düzelt mesaj yazmış olmak için mesaj yazmayürü git be para kazanmak için her türlü şeyi yapıyorsun
emin olmak için eski siteme baktım aldığım adres bu şekildeyürü git be para kazanmak için her türlü şeyi yapıyorsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu üstte diyorki yourdomain.com yani siteismi.com diye veriyor alttada senin dediğini veriyorlar heralde
sen iyi biliyosun heralde bi denesene oluyormuymuşinsanların kafasını karıştırıyorlar böyle yaparak sanırım o seçeneği sonradan alan adı alınabilsin diye yapmış olmalılar yoksa .com olarak almanız hele ki birde ücretsiz şuan için imkansız alan varsa bi zahmet caps lasın
olay şu arkadaşlar
şimdi bu site normalde siteadi.000webhost.com diye alan veriyor ama diyelimki bu site tuttu sen bide buna siteadi.com diye alan adı aldın bu alan adını o sitenin dns namelerini kullanarak otomatik olarak siteadi.000webhost.com adresine yönlendirebilirsin
Ya ne uğraşıyorsunuz en güzel siteLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsize tr.gg uzantısı veriyor ve isteyen htlm isteyen normal site yapıyor istediğin kadar sayfa açabilirsin kurduğun sitenin forumu var link listesi var ve toplisti var gizli sayfaları var.ve almanyanın en iyi web tasarım sitesi seçildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?