Sitedeki Reklamlar Hakkında !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Sitedeki Reklamlar Hakkında !
Arkadaşlar biliosunuz sitemizin en önemli gelir kaynağı (hatta tek gelir kaynağı) bu üstteki reklamlarımız.. Bu maxipuan a göre kontör hediyesi falan bu reklamlar sayesinde weriliyor..

Konudan konuya geçerken ordan oraya atlayıp zaplarken arada sırada bile o reklamlara tıklarsanız sitemizin geliri ciddi bakımdan artacaktır.. Şöle aklınıza estikce yaa arada sırada, hadi geçtim günde 1 kere bile olsa tıklayalım arkadaşlar.. Sitemizin kazanması demek bizlerin kazanması demektir.. Bunu lütfen unutmayalım.. Örneğin ben sürekli tıklıyorum günde 15-20 kez ;);)

Dediğim gibi 1 tane yaa 1 tane bile tıklasa bütün üyelerimiz bu yeter.. (tabi siz yinede bidolu bidolu tıklayın:ehe)

:oke::oke::oke:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bunlar reklam kokan hareketler :pro:

QxQ

QxQ

Üye
Ya ben üyelerine kontor dağıtan site olarak burayı gördüm. Yeni kayıt oldum ama kazancını üyeleriyle paylaşması çok güzel bir uygulama sanırım daha uzun yıllar burada olurum. Faydalı paylaşımlarda da bulunurum. Bence çok hoş bir uyguylama bende elimden geldiği kadar tıklıyorum.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu tarz konu açmak veya mesaj yazmak yasaktır. Çünkü google bu tarz mesajları gördüğü taktirde reklamları kesiyor. Belki iyi niyetle açıldı konu fakat bizi olumsuz etkileyebilirsiniz farkında olmadan.

Biz dahi hiçbir mesejda veya konuda yazmıyoruz bu şekilde mesajlar. Dikkatli olalım reklam konusunda. Tıklayan tıklar zaten yazmaya gerek yok. Yazarsak zaten daha kötü.

İyi Günler. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt