Sİtede Problem Mİ Var? Ips Driver Error

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lion Heart

Lion Heart

Üye
    Konu Sahibi
Sİtede Problem Mİ Var? Ips Driver Error
Arkadaşlar ben bazen maxicep'e girmekte sorun yaşıyorum. Örneğin: 18 Nisan saat 22:25 civarında siteye girmekte sorun yaşadım. Siteyi açmıyordu bilgisayar. Diğer başka sitelere yurtiçi/yurtdışı sitelerine girmekte sorun yaşamıyorum. sadece MAXICEP'e girmekte sorun yaşıyorum. Görüşlerinizi bekliyorum. Walla kafayı yiyecektim siteye girememekten., maxicep benim için çok şey ifade ediyor!!!

jöly

Üye
aynen sayfa görüntülenemiyor diyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ara sıra database resetleniyor, sistemi rahatlatmak için. Bu da fazla uzun sürmüyor. Onun dışında bir sorun yok, aslında bu sorun sayılmaz ama..

barabelli

barabelli

Üye
ya bn bu konuda bılgısı olan negatıve ıle konustum daha bugun oda ddı serverdan ne kadr ıı server okadar az sorun kapış

tofy

Üye
arada rahat yazışabilmeniz ve daha iyi faydalanabilmeniz için sistem restart alıyor o nedenle max 5-10 dakika sürüyor

onun haricinde herşey çok iyi gidiyor onun da olması lazım yavaşlamaması için sitemizin

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
buna benzer bi topiç açılmışdı
irun ben format attım düzeldi şimdilik dedi
ben formatı biraz saçma buldum
ama şimdi hiçbir sorun çıkmıyor
deneyin derim hatta birçok arkadaşımın bigsayarından maxiyi açamıyorum

irun

irun

Üye
<div class='quotetop'>(pskolojik maynağ &#064; Apr 19 2006, 01&#58;41 AM) [post=319088]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
buna benzer bi topiç açılmışdı
irun ben format attım düzeldi şimdilik dedi
ben formatı biraz saçma buldum
ama şimdi hiçbir sorun çıkmıyor
deneyin derim hatta birçok arkadaşımın bigsayarından maxiyi açamıyorum
[/b][/quote]

o topic i bende hatırlıyorum ama, formatı atan ben değildim. o konuyu açan arkadaştı. ben de bazen başka pc den girince site açılmıyo, her pc yede format atamayız ya demiştim oz aman. hem o sorun burada bahsedilen şey değil. siteden kaynaklanmıyo, direk bağlandığın pc ile ilgili bişey ve hala çözülmedi

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
aynı sorun bende de oluyor hatta sıklıkla oluyor. mesela 15 dk önce giremiyordum.

irun

irun

Üye
sitede problem mi var, yoksa benden mi kaynaklanıyo bilmiyorum

hangi konuya tıklasam karşıma bu ibare çıkıyo

Lion Heart

Lion Heart

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar siteye girmekte sorun yaşanıyor. Dün akşamdan beri siteye giremiyorum. "IPS DRIVE ERROR" vs. diyor. Daha öncede yazmıştım ama o zaman database resetleniyor ondan demiştiniz. Bu sefer ne oldu?
ÖNEMLİ NOT: Böyle yeni bir konu açıldığını biliyorum. Bile bile bu konuyu açtım çünkü daha önce yazılmış "Sitede problem mi var" konusunu üç-dört kere denedim açmadı; Sitenin Sistemiyle ilgili hata veriyor.

jöly

Üye
sana katılıyorum dünden beri aynı sorunu yaşıyorum deli oldum her konuda olmasa da bazı konularda bende de aynı şey oluyor

irun

irun

Üye
ohh neyseki düzeldi, saat 12 den beri bekliyodum saat 5 düzeldi nihayet.
ya insan alışınca zor oluyo cidden siteye girememek

Yasminozz

Yasminozz

Üye
evet iki gündür banada aynısı oluyor....

neden acaba....

Lion Heart

Lion Heart

Üye
    Konu Sahibi
ewt bende 2 günden beri bağlanamıyordum siteye. Neden acaba???

kikaksk

kikaksk

Üye
acıklama gelir işallah...

JunG

JunG

Üye
herhalde serverlera bir saldırı söz konusu sanırım.
inşallah önemli değildir...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Arkada&#351;lar biraz sab&#305;r, sorun tamamen çözüldükten sonra yönetim sorun hakk&#305;nda bilgi verecektir..

SALVADORE

SALVADORE

Üye
iki gündür siteye giremiyordum şuan biraz düzeldi gibi

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
bende de aynı sorun var bende giremiyodum

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Geçmiş Olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt