Sitede kime ''Saygı'' duyuyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
İyi o zaman artık ben de herkesin yüzüne açıkça konuşacağım bak neler oluyor.

Odysseus

Odysseus

Üye
Ibrahim neden boyle yapıyorsun abicim. Sen eskiden guzel konular acardın, simdi bakıyorum actıgın konular tartısma amaclı. Burası sanal bir ortam, kimse kimseyi tanımıyor diyebilirim. Tanımadıgım kisilerin sadece yorumlarına saygı duyabilirim. Ilgınc ve anlamsız bir konu olmus. Neyse bugün donuyorum. Konularında ve yorumlarında secici ol Ibrahim. Burada kurallar konusur. Tartısma yarattıgını gorsem Vildan'ı bile banlarım, ona gore. :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Vay Adem abiye bak Vildan ablaya söyleyeceğim seni :nono::ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hakkaten ağlayacağım ama şimdi :( İbrahım ablacım alınganlık yapma bitanem.Erol abinde enesde çok iyi insanlar dikkatli dinlemeyi bir dene bebişim.Birbirinize şans verin arkadaşlar lütfen.Üçünüzüde çok seviyorum ama sürtüşmeniz beni gerçekden üzüyor.Eğer sizde birazcık hatırım varsa anlamaya çalışın birbirinizi ne olur.Belki 100 % haklısınızdır ama yalvarıyorum size anlamaya çalışın birbirinizi.Birazcık hatırım varsa beni birazcık seviyorsanız.Çünkü siz gerçekden iyi dost olabilirsiniz. Bu denemeye değmezmi? Deneseniz ne kaybedersiniz? Belkide ön yargınız sizi yanıltıyordur olamazmı?

Ben ne dedim ki şimdi burcu abla niye üzüldün :(

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sevmek zorunda değilsiniz kimseyi ama herkese "saygı duymak" zorundasınız!..
Bu sitede saygısızlık yapan kişiler hoş karşılanmaz.
Hiç bir yerde karşılanmayacağı gibi...

Konuyu baştan sona okuduğumda bu forumdaki bir konuda olmaması gereken bir çatışma gördüm.
Belli ki bir şeyler birikmiş bazılarında bu nedenle yersiz alınganlıklar gereksiz tehditler üzülmeler kırılmalar oluşmuş.

Konuyu, kurallara aykırı olduğu için değil, özel meselelerinizi foruma taşımamanızın gerekliliği üzerine biraz düşünmeniz için kilitliyorum.
Burası kişisel meseleleri biriktirip kavga edeceğiniz bir yer değil unutmayın.

Keyifli forumlar :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt