Site İçi Tartışmalar ve Bazı Sorunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmyra

Üye
ben bana karşı yazıyorsunuz demedim kii sadece üzrime alınıyorum dedim bu ikisinin arasında cok fark var ayrıca neyseee boşverrr herkesee iii gecelerrrr

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ben bana karşı yazıyorsunuz demedim kii sadece üzrime alınıyorum dedim bu ikisinin arasında cok fark var ayrıca neyseee boşverrr herkesee iii gecelerrrr

Üzerinize alınıyorsanız yazılanları. Burada tarzında smileyler koyacağınıza kendinize çeki düzen vermeye çalışmakla başlamanız daha doğrudur diye düşünüyorum.

Not: Ben size demedim, siz üzerinize alındığınız için sadece bir öneri de bulundum.

danyal

Üye
benim fazla postum yok sitede 12 yıldır forumlardayım ve bir iki akşam takıldım bu sitede görüğüm ilk izlenimim şu oldu :Belli kişiler arasında gruplaşılan ve canımların cicimlerin havada uçtugu bir site olması.Bu şekilde genele hitap etmeniz biraz zor.Saygılar

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Merhabalar.

Site içinde yapmış olduğunuz gözlemi aktardığınız için teşekkür ederim öncelikle. Eğer önceki mesajları okuduysanız ben bu konunun farkında olduğumu belirttim ve burada uyarımı ilettim. Eğer aynı kişiler bu tarz olaylara devam ederlerse gerekeni yapılacaktır.

Emin olabilirsiniz.

zaten prensesime laf edenle bizzat ilgilenirim

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
gereği derken ne demek istiyosuzn?

Öncelikle yapılacak uyarıdır. Genel uyarıyı buradan yaptık. Devamında kişisel uyarı yaparız baktık hala devam ediyor kısa süreli ceza verilir. Hala devam ediyorsa gittiği yere kadar banlanır son nokta neresiyse artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...