Site hakkında bölümünde benim yüzümden tartışma çıkmış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
Aykut nerde'ye gel biraz sekme aç ikili dal.

Tuba

Tuba

Üye
İbrahim bulak açtığın konular :

1-biraz kalsin silmeyin lütfen. bilmeyenler için ..........kurallara aykırı bir şekilde bedava internet için link veriyorsun konuyu tabiki silerim
2-Arkadaşlar .3gp yada .mp4 film indirme sitesi var mi bildiğiniz?
.flv olursa da super olur. Yalnız cep için olmalı. şimdiden teşekkürler.

diyorsun buda yasak tabiki silerim.....

bu şekilde şikayetini dile getirceğine bu sitenin üst yönetimi var onlara şikayet edeceksin....

1. [h=2]Co-Admin[/h]

symbian.forever

symbian.forever

Üye
aykut bi gelse de suraları bi dağıtsa

Revengeful

Emekli Yönetici

Bakın gençler ibrahim haklı. Hasan sen neden saçma bi resmin üzerine ibrahimin adını yazıyon

---------- Eklendi @ 17:48:47 ---------- Yazıldı @ 17:48:15 ----------

ben size yapsam hoş olur mu
Siz bana karşı neden mesaj yazıyorsunuz peki ? Evet revengeful vs diye ? Direk hakaret sayıp banlatırdım bile bunu biliyor musun ?

symbian.forever

symbian.forever

Üye

Siz bana karşı neden mesaj yazıyorsunuz peki ? Evet revengeful vs diye ? Direk hakaret sayıp banlatırdım bile bunu biliyor musun ?

Evet revengeful kelimesinde de bi hakaret gördün ya. Türkçene hayranım. Bunun neresi hakaret. Nick söylemek hakaret sayılıyorsa diyecek bişey bulamıyorum

Hasan

Üye
:bye2:

Revengeful

Emekli Yönetici

Evet revengeful kelimesinde de bi hakaret gördün ya. Türkçene hayranım. Bunun neresi hakaret. Nick söylemek hakaret sayılıyorsa diyecek bişey bulamıyorum
Saçma dediğiniz resimdeki adamı ibrahime benzetince ayıp bana benzetince gülüyorsunuz ve hakaret değil yani öylemi ?

ibrother

ibrother

Üye
abicim benim kızmamın sebebi hasan'ın adımı zahmet edip yazması el öpen resmini niye koydum anladın mı mert.

Revengeful

Emekli Yönetici
symbian.forever

symbian.forever

Üye
evet aslında hepsi şaka amaçlıydı ama hasan resime ibrahimin adını yazınca ortalık karıştı

Revengeful

Emekli Yönetici
Neyse yeter bu kadar :locked: Site hakkında bölümünde bu konu var zaten oradan devam edebilir konuyla ilgili olan arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt