Firefox 5 güncellemesini yapan arkadaşlar sorunu hâlâ yaşıyor mu?

8MBPS hızınız var diye 8MBPS'den tam verim alacaksınız diye bir durum yoktur. Bu hız altyapıya bağlı olarak azalır yada artar. Ayrıca santral ile mesafede bunun cabasıdır. Servis sağlayıcısı da Fiberoptik kablo barındırmıyor ise doğal olarak paketler de daha yavaş aktarıldığı için sayfalar geç açılabilir ve hızda düşme olabilir. Ayrıca cümlelerinizi seçerken üslubunuza uygun olarak seçin. Ben şuan doktor olsaydım, insanları ameliyat ediyor olurdum. Bilgisayarı değil...

Evet yaşıyorum abi
----------Eklendi @ 17:52:22 ---------- Yazıldı @ 17:49:58 ----------
970 kbps ile veriy çekiyorum ?
Tam verim sağlamıyormu?
Espri anlayışın da çok zayıfmış bu arada![]()

Şükür at koşturuyor artıkFormat atıyorsunuz, 8MBPS hızınız var ve Toolbar barındırmıyorsunuz. Şu duruma göre yazdıklarınızı kontrolden geçirirseniz iyi olacak. Şimdide 970 KB/s ile çekiyorum diyorsunuz. Ayrıca tam verim sağladığı kesin. Maşallah İnternet hızınız at koşturuyor.
Ayrıca espri konusuna gelecek olursak, orasının çok iyi olduğu kesindir![]()

Şükür at koşturuyor artık
Diğer sitelere tık diye giriyorum
Sadece maxicep de sorun yaşıyorum , tam verim alamasaydım diğer sitelerede yavaş girerdi değil mi![]()
Ayrıca sunucusu yoğun olmayan bir siteye tabiki hızlı gireceksiniz. Ayrıca Download hızının da siteye yavaş veya hızlı girmesi ile bir ilgisi yoktur. Eğer paket veri akışı ne kadar hızlı akar ise o derece de sitelere hızlı teşrif edersiniz. 
Bilgilendirme için sağolMaxicep'de sorun yaşamanızın nedeni, bu kadar kullanıcı bir arada aynı anda sunucu da bulunuyor değil mi? Reklamlar da cabasıdır.Ayrıca sunucusu yoğun olmayan bir siteye tabiki hızlı gireceksiniz. Ayrıca Download hızının da siteye yavaş veya hızlı girmesi ile bir ilgisi yoktur. Eğer paket veri akışı ne kadar hızlı akar ise o derece de sitelere hızlı teşrif edersiniz.
![]()

Format attım + 8mbps internet hızım var + tarayıcıda hiçbir toolbar barındırmıyorum
Benim sorunum ne peki doktor bey![]()
Windows 7 kullanıyorum , otomatik driver ları buluyorѕαℓνα∂σя;3552927' Alıntı:Formattan sonra VGA Driver yükledin mi?
Sayfa açılışlarında donmayı ondan yapabiliyor bazı bilgisayarlarda.

Ayrıca üyelerde reklamları kaldırdık, bu da siteyi oldukça kararlı yaptı.![]()