Site çok yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Firefox 5 güncellemesini yapan arkadaşlar sorunu hâlâ yaşıyor mu?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Firefox 5 güncellemesini yapan arkadaşlar sorunu hâlâ yaşıyor mu?

Evet yaşıyorum abi :D

----------Eklendi @ 17:52:22 ---------- Yazıldı @ 17:49:58 ----------

8MBPS hızınız var diye 8MBPS'den tam verim alacaksınız diye bir durum yoktur. Bu hız altyapıya bağlı olarak azalır yada artar. Ayrıca santral ile mesafede bunun cabasıdır. Servis sağlayıcısı da Fiberoptik kablo barındırmıyor ise doğal olarak paketler de daha yavaş aktarıldığı için sayfalar geç açılabilir ve hızda düşme olabilir. Ayrıca cümlelerinizi seçerken üslubunuza uygun olarak seçin. Ben şuan doktor olsaydım, insanları ameliyat ediyor olurdum. Bilgisayarı değil...

970 kbps ile veriy çekiyorum ?
Tam verim sağlamıyormu?
Espri anlayışın da çok zayıfmış bu arada :)

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye

Evet yaşıyorum abi :D

----------Eklendi @ 17:52:22 ---------- Yazıldı @ 17:49:58 ----------

970 kbps ile veriy çekiyorum ?
Tam verim sağlamıyormu?
Espri anlayışın da çok zayıfmış bu arada :)

Format atıyorsunuz, 8MBPS hızınız var ve Toolbar barındırmıyorsunuz. Şu duruma göre yazdıklarınızı kontrolden geçirirseniz iyi olacak. Şimdide 970 KB/s ile çekiyorum diyorsunuz. Ayrıca tam verim sağladığı kesin. Maşallah İnternet hızınız at koşturuyor. :P:

Ayrıca espri konusuna gelecek olursak, orasının çok iyi olduğu kesindir :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Format atıyorsunuz, 8MBPS hızınız var ve Toolbar barındırmıyorsunuz. Şu duruma göre yazdıklarınızı kontrolden geçirirseniz iyi olacak. Şimdide 970 KB/s ile çekiyorum diyorsunuz. Ayrıca tam verim sağladığı kesin. Maşallah İnternet hızınız at koşturuyor. :P:

Ayrıca espri konusuna gelecek olursak, orasının çok iyi olduğu kesindir :)
Şükür at koşturuyor artık :D
Diğer sitelere tık diye giriyorum :)
Sadece maxicep de sorun yaşıyorum , tam verim alamasaydım diğer sitelerede yavaş girerdi değil mi :)

uribaju

uribaju

Üye
aynen bende de kasma oluyor sitedeki reklam scriptleri neden oluyor buna çok reklam var :hmmm

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye

Şükür at koşturuyor artık :D
Diğer sitelere tık diye giriyorum :)
Sadece maxicep de sorun yaşıyorum , tam verim alamasaydım diğer sitelerede yavaş girerdi değil mi :)

Maxicep'de sorun yaşamanızın nedeni, bu kadar kullanıcı bir arada aynı anda sunucu da bulunuyor değil mi? Reklamlar da cabasıdır. :) Ayrıca sunucusu yoğun olmayan bir siteye tabiki hızlı gireceksiniz. Ayrıca Download hızının da siteye yavaş veya hızlı girmesi ile bir ilgisi yoktur. Eğer paket veri akışı ne kadar hızlı akar ise o derece de sitelere hızlı teşrif edersiniz. :)

futbol123

futbol123

Üye
bende hiçbir sorun yok google chrome 12 kullanıyorum mozillada var ama google chrome fark atıyo hem az ram yiyor hemde performansı en yüksek

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Maxicep'de sorun yaşamanızın nedeni, bu kadar kullanıcı bir arada aynı anda sunucu da bulunuyor değil mi? Reklamlar da cabasıdır. :) Ayrıca sunucusu yoğun olmayan bir siteye tabiki hızlı gireceksiniz. Ayrıca Download hızının da siteye yavaş veya hızlı girmesi ile bir ilgisi yoktur. Eğer paket veri akışı ne kadar hızlı akar ise o derece de sitelere hızlı teşrif edersiniz. :)
Bilgilendirme için sağol :)
Dediklerinizin aynısını bende bliyordum :)
Ama benim demek istediğim sizinde dediğiniz gibi maxicep sunucusu yoğun oluyor :)
Alt yapının güçlendirilmesi için bunları yazıyorum :)
İyimser ve bilgilendirici olduğunuz için tekrar teşekkür ederim :)

bLnmz

bLnmz

Üye

Format attım + 8mbps internet hızım var + tarayıcıda hiçbir toolbar barındırmıyorum :)

Benim sorunum ne peki doktor bey :D

Formattan sonra VGA Driver yükledin mi?
Sayfa açılışlarında donmayı ondan yapabiliyor bazı bilgisayarlarda.

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
ѕαℓνα∂σя;3552927' Alıntı:
Formattan sonra VGA Driver yükledin mi?
Sayfa açılışlarında donmayı ondan yapabiliyor bazı bilgisayarlarda.
Windows 7 kullanıyorum , otomatik driver ları buluyor :)

^^Positive^^

Üye
Bendede bazen yavaşlıyor ama genel olarak iyi

Necmati

Necmati

Üye
yeni tasarım geliyor o yüzden bu yavaşlamalara 2 hafta boyunca alışın sonrasında yeni tasarım gelicek zaten :)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Firefox 5 kullanıyorum 8mb hızım var ama maxicepe girmekte zorlanıyorum.diğer sitelerde hicbir sorun yok.

bir de ie'de denedim.sorun firefoxtaymış :) bazen facebook ve maxicep'e baglanmıyor.

operaya mı geçsem :hmmm

Burak

Üye
bu reklamlar yüzünden pc den giresim gelmiyor.

İnsallah mobil siteye reklam eklenmez.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mobil siteye reklam eklenir mi bilmem, ama bugünkü yavaşlık tamamen kontrolümüz dışında gelişti ve şu anda site bende çok hızlı durumda. Tarayıcıdan kaynaklı yavaşlık dışında, yavaşlık yaşayan arkadaşlarımız olur ve bize bildirirlerse seviniriz.

^^Positive^^

Üye
saat şu anda 07:06 ve site ışık hızında çalışıyor:)

Ozan

Ozan

Admin
Ayrıca üyelerde reklamları kaldırdık, bu da siteyi oldukça kararlı yaptı. :oke:

pelın_

bendede cok yavas hatta bazen acılmıyo

KralBaykus

KralBaykus

Üye
Pc den Kaynaklanan Sorunları Buraya Yazmanızın Bir Manası Yok Ama Dahada Hızlı Olabilir :P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt