Sistem Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zekistyla

Üye
    Konu Sahibi
Sistem Problemi
Ben geçenler Samsung'un Galaxy S Advance (I9070P) modelini aldım. Fakat şöyle bir problem var. Telefone hafıza kartı takmamama rağmen telefonda sdcard bölümü var. Taktığımda ise external_sd klasörü oluşuyor ve kartı öyle görüyor. 8GB hafıza kartım var ve oyunları hafıza kartıma kuramıyorum. Lütfen yardım edin. Şimdiden herkese teşekküler.

ags2002

ags2002

Üye
arkadasim netten gordugume gore telefonun kendi hafizasi var android de cihaz kendi hafizasini sd kard olark goruyor taktigin hafiza karti da ext sd olarak gozukuyor benim tabletimde de oyle gorunuyor yani sistemde sorun yok oyunlari harici hafiza kartina kurmak icin ayarlarda uygulamalar icin kurulum yapilacak alani sec gibi bir sey olmasi lazim yoksa direk kuramazsin oyunu telefona kurduktan sonra tasirsin tasimaya izin vermiyorsa cihazini rootlayip move2sd gibi bir program kurup oyunu hafiza kartina tasirsin ama cihazi rootlarsan garanti kapsamindan cikar

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALINTIDIR!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rootsuz sd karta taşıma, rootsuz hafiza kartina oyun kurma, ace hafiza kartina bilgi tasima galaxy ace htc

Root gerektirmez! Telefon belleğinden Hafıza kartına Taşıma Unlock

KAYIT YERİNİ DEĞİŞTİRMEKTEDİR! ROOT OLAYINDAN daha SAĞLIKLIDIR GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ,CİHAZ GARANTİ DISINA CIKMAZ, KORKMADAN KULLANABİLİRSİNİZ SU ANA KADAR CİHAZLARDA SORUN YARATMADI
Programı Direk İndirmek İçin Buraya Tıkla!
// bir cok program telefon hafızasına yüklenir, bunların cogu hafıza kartına tasıyamazsınız. telefon hafızası bir süre sonra şişer…
// programın amacı hafıza kartına tasınmayan programların kilidini acması ve istediginiz programı rahatca hafıza kartına tasıyabilirsiniz.
// varsayılan kurulum yeri olarak hafıza kartını yapacak ve rahatca uygulamalar hafıza kartına kurulacak ya da siz taşıma yapabileceksiniz.
// root gerektirmez en güzeli de bu! apps2sd programı ile aynı isi görmez! apps2sd uygulamasını acabilirsiniz sadece programları daha rahat tasıyabilmeniz icin!
Oneclick adını koydugum program benim gibi android acemesi elemanlar icin bir uygulama bu uygulamayıyapmamda ki sebep root yapmadan cogu uygulamayı hafıza kartına taşımak icindir. taşımak derken direk kendisi tasımıyor sadece adb kullanarak hafıza yeri değiştiriyor. bazı kullanıcılar özellikle bilmeyenler icin birebir bence.

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt