ubutun
Üye
Sistem hack sorunu
Arkadaşlar hatta bu işi iyi bilenler.. Cahilliğimi bağışlayında bildiğim kadarıyla bu sis dosyaları bi nevi exe yani kurulum dosyası ve bu sis dosyalarının içerisine atılan daha doğrusu tele kurulcak programın bütün dosyalarının belirtildiği bi yol var ki sis dosyası kurulduğunda her program farklı yerlere bişeler atıyo..
Şimdi gelelim sadede.. Şu sis oluşturma programlarıyla installserver.exe yi direk sys/bin içine atabilecek bi sis dosyası oluşturulamıyomu..
not: şimdi birileri çıkıp yapabiliyosan yap dicek ama ben sisware falan denedim ama nasıl yapılacağını bilmediğim için belkide beceremedim yada gerçekten olmuyo.. Bi dosya oluşturdum.. Bi yere bişeler atıyo.. Yüklemede klasöründe gözükmüyo ama telde kurulu gözüküyo..
Nolur konuyla bi ilgilensenizde en azından bi denense
Şimdi gelelim sadede.. Şu sis oluşturma programlarıyla installserver.exe yi direk sys/bin içine atabilecek bi sis dosyası oluşturulamıyomu..
not: şimdi birileri çıkıp yapabiliyosan yap dicek ama ben sisware falan denedim ama nasıl yapılacağını bilmediğim için belkide beceremedim yada gerçekten olmuyo.. Bi dosya oluşturdum.. Bi yere bişeler atıyo.. Yüklemede klasöründe gözükmüyo ama telde kurulu gözüküyo..
Nolur konuyla bi ilgilensenizde en azından bi denense
ys:bin içineatılıyordu. E zaten sistem dosyalarına erişimi açmazsak yani hack dediğimiz olayı yapmaz isek sys içeriğine ulaşılamıyor. Dolayısı ile 100tane programda oluştursan sistem hack olayı olmadan o dosyayı oraya atamayacaksın. E zaten system klasorlerıne erişim açıldıktan sonra dosya yonetici programı ile taşımak da daha kolay. Uzun lafın kısası o dediğin işlem imkansız. Tabi bi kurulum dosyası içeriğine hem sistem dosyalarına arişimi açacak hemde bu installer exe yi c
[0x60000148] = 0x00