sen biraz daha araştır bulamazsan ben sana öğretirim aslında alışırsan kolay gelir ilk başta zordur ama uğraşmaya değmez bence bi zaman sonra insanın kafası ağırıyor çünkü tek tek uğraşıyorsun zaman alır bide düşünsene uğraş uğraş sonra son anda yanlış yap hepsi çöpe ben bi ara uğraştım başıma geldi
emeklerin karşılığı son anda kaybolunca eminim insanı çilden çıkarır. Ama yılmadan çalışmaya devam. Bir şey soracağım operanın anladığım kadarıyla herşeyini çözmüş sün. Kendi çabaların la mi hallettin bu operayı yardım aldın mi bende ona göre yol çizeyim kendime deneme yapmaktan bir hal oldum doğrusu.
kendim kimseden yardım almadım zamanında bazı kişilerden yardım istedim yardım etmediler şimdiye kadar bulduklarımin hepsini kendim buldum ha benden alanlar var kendi adına yayınlıyorlar yayınlasinlar ama olsun sonuçta biliyorumki ben yaptım oda bana yeter
Sensation senin verdiğin zntxhan dokunmatik te çalışmıyor virtual keyle bile ben bi tane buldum o çalışıyor virtual keyle buyur bunu konuya ekle denendi
kendim kimseden yardım almadım zamanında bazı kişilerden yardım istedim yardım etmediler şimdiye kadar bulduklarımin hepsini kendim buldum ha benden alanlar var kendi adına yayınlıyorlar yayınlasinlar ama olsun sonuçta biliyorumki ben yaptım oda bana yeter
Evet haklısın sende bize biraz yardımcı olsan iyi olcak hani bana faceden anlatmıştın ama ben anlamadım . Şimdi kendim deneme yanılma yoluyla yapmaya çalışıyorum . Ama yinede anlattin bana yol gösterdin oda yeter . Teşekkürler .
niye olabilir sence faceyi tamamen sildim artık çekiliyorum size bırakıyorum o yüzden nasıl yapıldığını sizlere yazıyorum artık siz kendimiz yaparsınız eski grubu neden kapattım biliyorsun