sis ve sisx Uygulamalarını Türkçeleştirme Anlatımı

Konu Sahibi
Telefondan konu düzenlemeye çalışınca yazılar bozuluyor.Bir fırsat bulup şu anlatımı düzenleyecegim ama o zamana kadar uyarı yapayım: Çevirmek istediğiniz programı açın ve çevrilecek kelimelerin listesini oluşturun. Ondan sonra zntxhan ile çevirinizi yapın. Yoksa çeşitli hatalar ortaya çıkabiliyor.

Konu Sahibi
Konunun başlangıcına ekleme yaptım.

SHS

Üye
daha önce beğenip yorum yapmamışım
neyse mükemmel bi anlatım olmuş, emeğine sağlık

Tepkiler: Symbianist
    Konu Sahibi
daha önce beğenip yorum yapmamışım
neyse mükemmel bi anlatım olmuş, emeğine sağlık

Sağolasın. Önemli değil. Millet sorup duruyor aslında bu tip sürekli gerek olan konuların üstkonu olması lazım. Bunu kendimi beğenmişlikten demiyorum. Altlarda kaybolup gidiyor. Link vermesek ya da güncellemesek uçup gidecek zamanla

Tepkiler: SHS

SHS

Üye
haklısın ayrıca yaptığın büyük iş. türkçeleştirme işi zahmetlidir, sabır ister ve bu işle uğraşanlar anlatma gereği duymaz nasıl yaptıklarını.. çünkü onlarda kolay öğrenmemiştir (ayrıca egoları çok yüksektir ). sen çıkıp bunu en anlaşılabilir şekilde anlatıyorsun, takdir ediyorum seni

Konu Sahibi

eyvallah da iyi gaz veriyorsun

Tepkiler: SHS
evet demedim ve oldu teşekkürler kardeşim

artar

Üye
teşekkürler senin sayende programları türkçeye çevirdim.

rica ederim. paylaşımlarını da bekleriz artık

küçük iki sorunum var ama...
Ilki ggtheme diye bi program var ne yaptıysam türkceleşmedi.. Iki tane de aynı gün çevirdim gayet başarılı..
Ikinci sorun ise nasıl paylaşım yapacağımı bilmiyorum acaba anlatabilir misin kardeşim?

----------Eklendi @ 22:21:13 ---------- Yazıldı @ 21:57:46 ----------

jar'ın nasıl yapılacağı yok bide burda

Konu Sahibi
evet jar pek sevmediğim için hiç uğraşmadim. Paylasima gelince de kardes bir siteye yükle ve ilgili olduğu yere konu aç

Konu Sahibi
Güncelleyeyim de gözüne çarpıp da pro Türkçeleştiren çıkar belki