Sis düzenleme ve oluşturma programı türkçe [ sistool ]

Sponsorlu Bağlantılar

balu_423

Üye
teşekkürler dostum ;)

vatozz

vatozz

Üye
öncelikle saol ama benim bi sorunum var kendi yaptığım exe yi ekle dedim yükleme veya kaldırma sırasında dedim sonra bi altdakine geçerek hem yükleme hemde kaldırmada çalışıı seçtim verdiğin tel kimliği ve imal kimliğini de ekledim sis dosyasını oluşturdum ama yüklerken dosya bozuk diyo bende hata yapıyorum

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
öncelikle saol ama benim bi sorunum var kendi yaptığım exe yi ekle dedim yükleme veya kaldırma sırasında dedim sonra bi altdakine geçerek hem yükleme hemde kaldırmada çalışıı seçtim verdiğin tel kimliği ve imal kimliğini de ekledim sis dosyasını oluşturdum ama yüklerken dosya bozuk diyo bende hata yapıyorum

Herhangi bir sis dosyasını seç exe yi istediğin yöne yönlendir farketmez
yaptığın s60 serisi için gerekli kodları vermiştim s9.1 lerde çalışmaz
ikincisi sis düzgün şekilde oluşturuldu diye not çıktı mı?
hatalı sis yapınca error yazıyor ben sorun yaşamadım hiç...

vatozz

vatozz

Üye
teşekkürler bu sefer oldu sis oluştururken daha öncede problem çıkmıyodu ama yüklenmiyodu neyse tekrar saol teşekkürler

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
emege saygı

NobLe

NobLe

Üye
sagol güzzel bir paylaşım...!!!

mahzen301

Üye
buan benzer aynısının jarı da varmı

oluklulukral

Üye
saolasın aradığım sey

hasisa

hasisa

Üye
çileke$ kardeşim deneyeceğim ama nasıl yapıldığını tek tek resimli bir slayt hazırlasan çok ilgi çeker diye düşünüyorum

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
çileke$ kardeşim deneyeceğim ama nasıl yapıldığını tek tek resimli bir slayt hazırlasan çok ilgi çeker diye düşünüyorum

Program türkçe olduğu için çok basit bence gerek yok...:)

bora88

Üye
hata alıyorum sebebi nedir acaba:
Processing sistool.pkg...
sistool.pkg(12) : error: RW/RUNWAITEND option required with RR/RUNREMOVE or RB/RUNBOTH options

realist47

Üye
paylaşım için sağol gardaş:oke:

ilkertaner

ilkertaner

Üye
güzel paylaşım

By_cepcep

Üye
saol kardes güzel paylasim

ilkertaner

ilkertaner

Üye
ben programı kurdum herşeyi dediğiniz gibi yaptım.sis dosyasını kaydet diyorum.dosyanın adını yazıyorum.kaydet dediğim zaman sağ alt köşedeki panelde hata yazısı çıkıyor.

Üst Alt