Sıradaki Bombalar Gökhan ve Sercan !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Sıradaki Bombalar Gökhan ve Sercan !


Hamit bombasını patlatarak taraftarlarını mest eden Cim Bom, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Aslan, Sercan Saraer ve Gökhan Töre için Ümit Davala vasıtasıyla temaslara yeniden başladı.



Transferde uzun süren sessizliği Hamit Altıntop’u Fenerbahçe’nin elinden kaparak bozan Galatasaray, sıradaki bombalar için kolları sıvadı. Hedefteki isimler, ezeli rakibin çok istediği Sercan Saraer ve Fatih Terim’in prensi Gökhan Töre… Abdurrahim Albayrak, Almanya’da Hamit Altıntop için görüşme yaparken, kendisiyle birlikte Münih’e giden Ümit Davala da iki gurbetçi için temas kurdu. Daha önce Fürth’te kalacağını açıklayan Sercan’ı, “Hamit transferi de büyük ölçüde bitti. Önümüzdeki sezon Avrupa’da ses getirecek bir takım kuruyoruz. Fatih hoca senin de bu takımın parçası olmanı çok istiyor” sözleriyle büyük ölçüde ikna eden Davala, Fürth’e de teklif sundu.

Hamburg indirim yaparsa…

Gökhan Töre konusunda ise tek sıkıntı yüksek bonservis bedeli. Hamburg, bu oyuncuyu satması halinde bonservis bedelinin önemli bir bölümünü eski kulübü Cehlsea’ye verecek. Bu nedenle kapıyı 8 milyon Euro’dan (18 milyon TL) açıyorlar. Bu oyuncu için daha önce 4 milyon Euro (9 milyon TL) öneren Cim Bom, 5 milyon Euro’ya (11.2 milyon TL) işi bitirmek istiyor.
 


ssercan

Üye
Hepsini alacaz herkesi alacaz. Olcan nerde onu da alacaz :D
 
.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
gökhanı bilmemde sercan ı alırsak varya süper olacak ya :)
 
levasinay

levasinay

Üye
çok iyi olur alırsak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
576
CABBAR
Cevap
0
Görüntüleme
443
CABBAR
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
344
Haydar


Üst Alt