Aslan’da imzalar atılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Aslan’da imzalar atılıyor

Galatasaray, hem kadrosunda bulunan ve sözleşmesi sona eren futbolcularla hem de anlaşma sağladığı yeni isimlerle imzaları atmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Fransa’nın Lille takımından renklerine bağladığı Chedjou ve Sivasspor’dan Erman Kılıç’la mukavele imzalayan Sarı-Kırmızılılar, dün de sol kanat oyuncusu Hakan Balta ile sözleşme yeniledi. Başarılı sol bek, takımıyla bir yılı opsiyonlu üç yıllığına anlaştı. 30 yaşındaki Hakan, her sezon için 1 milyon 250 bin dolar ve 10 bin dolar maç başı ücret alacak.
Cim Bom, İngiliz takımları Manchester United’dan Nani, Fulham’dan Kerim Frei, Reading’de forma giyen Cem Karacan ve Brezilya’nın Fluminense takımının sol beki Carlinhos’un yanında İtalyan temsilcisi Napoli’den Gökhan İnler için de çalışmalarını sürdürüyor. Aslan’ın öncelikle bitirmek istediği transfer ise Felipe Melo. Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Juventus ile görüşmeler son aşamaya geldi. İtalyan takımına daha cazip teklifler gelmesine rağmen Brezilyalının gönlünün G.Saray’da olması, operasyonda Aslan’ın elini güçlü kıldı. Oyuncuya yıllık 2,5 milyon Euro teklif eden yönetimin önerisi olumlu karşılandı. Sarı-Kırmızılıların bu transferi 4 milyon Euro civarında bonservis bedeli karşılığında bitirmesi bekleniyor. Bu arada 6,3 milyon Euro ve bir yıllık ödeme planı karşılığında Lille’den alınan Chedjou konusunda ilginç bir gelişme yaşandı. Ekonomik sıkıntı çeken Fransız ekibinin, futbolcunun fiyatında biraz daha indirime giderek parayı tek ödemede almak için Sarı-Kırmızılıların kapısını çalacağı bildirildi.
Galatasaray’ın yeni transferi Erman, Sarı-Kırmızılı takıma katıldığı için mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade etti. GSTV’ye konuşan tecrübeli oyuncu, “Transferimde emeği geçen herkese, başta Fatih hocaya çok teşekkür ediyorum. Kendisi bu transferin olmasını istedi ve beni aldı. Onu utandırmayacağım.” dedi.



 


Üst Alt