ByYlmzZz
Üye
-
Konu Sahibi
-
sony xperia telefonlarada bak istersen mesala yenilerden olan xperia sola ya bak
Galaxy S2 yi uygun fiyata bulabilirsin abimYurtdışı sıfır veya 2.el garantili 900 TL ye bulabilirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBuraya bir bakmanı tavsiye ederim
Galaxy S2 yi uygun fiyata bulabilirsin abimYurtdışı sıfır veya 2.el garantili 900 TL ye bulabilirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBuraya bir bakmanı tavsiye ederim
hacı xperia solada sd yuvası var. hafıza kartı takabiliyorsun ki 32gb kadar.
Xperia Neo V öneririm. RAM sorunu yokİşlemcisi 1 Ghz o.c ile daha yukarı çekebiliyorsun. HDMI çıkışı olması lazım çünkü Xperia Pro'da var
evet usta varmış peki ram durumu nedir 1 gb'mı?
- - - Eklendi - - -
usta ben kullandım o cihazı çok fazla sistemle uğraşıyorum çok fazla oyun uygulama yüklüyorum elbette az geliyor yoksa neo'yu tek geçerim..
RAM 512MB diye biliyorum...
Motorola atrix olabilir.
Xperia Sola hafıza kartını 32GB'a kadar destekliyor.
5GB dahili hafızası mevcut (kullanıcıların kullanabileceği)
5MP kamerası var, 720p HD video çekebiliyor (30 fps)
Çift çekirdekli 1 Ghz işlemcisi var
Mali-400 gpu'su var (çok iyi)
1,25 SAR oranı var
Dış sesi biraz düşük gibi, 60db civarı ses çıkarıyor (Xperia Pro'm var o bile bazen yetersiz kalabiliyor 75db civarı ses çıkarıyor)
Pil ömrü Neo V, Pro ile aynı.
Ben OC li telefonlara pek sağlıklı bakmıyorum FurkAn abimXperia Neo V öneririm. RAM sorunu yokİşlemcisi 1 Ghz o.c ile daha yukarı çekebiliyorsun. HDMI çıkışı olması lazım çünkü Xperia Pro'da var
Üstelik seçeneklerin arasında 2. el var ikenBen sana birşey söyleyeyim mi? Kendim olsaydım kesinlikle Sola almazdım. Fiyatına göre sadece işlemci ve ekran kartı yüksek diğer özellikleri kendi seviyesindeki telefonlardan bile düşük. 5MP kamera, 512 MB Ram, SAR değeri beni soğuttu
Xperia Sola alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?