swap5F19
Üye
siplinter cell chaos of theorry fixlenmiştir 6630 da %100 çalışıyor.
Evet Arkadaşlar Sonunda 6630 Umda Siplinter Cell Chaos Of Theorry I çaliştirdim Tamamen Kendi Uploadimdir Ve Sizinle Paylaşmak Istedim.
1.oyunu çalıştırdığınızda out of memory diyecek
aşağıdaki ''freemem'' yani ram yükseltme programını kurun ve en son düzeye getirin
2.oyun rengi bozuk şekilde açılacak bunun da çözümü tabiki colorfix tir.Aşağıdaki linkten color fix i yükleyince color fix on ve clor fix of diye 2 tane program kurulacaktır.color fix on a tıklayın menüden oyuna girdiğinizde renkleri düzelecektir.
rar şifreleri yoktur.extra bir libs veya pack yüklemenize gerek yoktur.
AŞAĞIDAKİ LİNKTEN OYUNU İNDİRN VE GÜLE GÜLE OYNAYIN
oyunun linki:
1.freemem:
2.color fix:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet Arkadaşlar Sonunda 6630 Umda Siplinter Cell Chaos Of Theorry I çaliştirdim Tamamen Kendi Uploadimdir Ve Sizinle Paylaşmak Istedim.
1.oyunu çalıştırdığınızda out of memory diyecek
aşağıdaki ''freemem'' yani ram yükseltme programını kurun ve en son düzeye getirin
2.oyun rengi bozuk şekilde açılacak bunun da çözümü tabiki colorfix tir.Aşağıdaki linkten color fix i yükleyince color fix on ve clor fix of diye 2 tane program kurulacaktır.color fix on a tıklayın menüden oyuna girdiğinizde renkleri düzelecektir.
rar şifreleri yoktur.extra bir libs veya pack yüklemenize gerek yoktur.
AŞAĞIDAKİ LİNKTEN OYUNU İNDİRN VE GÜLE GÜLE OYNAYIN
oyunun linki:
1.freemem:
2.color fix:

7610 uyumlumu acaba
lütfen yardım edin ne yapmam gerek.Bu oyunların hepsini yükleyip oynayamammı ya ben splinter cell in multifix libs programı yüzünden çalışmadığını düşünüyorum acaba bir alakası varmı?
dostum
.İfadede gaymişiz gibi oldu hiçbi alakası yok teşekkür mayetinde öpüyom