siplinter cell chaos of theorry fixlenmiştir 6630 da %100 çalışıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

swap5F19

swap5F19

Üye
    Konu Sahibi
siplinter cell chaos of theorry fixlenmiştir 6630 da %100 çalışıyor.

Evet Arkadaşlar Sonunda 6630 Umda Siplinter Cell Chaos Of Theorry I çaliştirdim Tamamen Kendi Uploadimdir Ve Sizinle Paylaşmak Istedim.
1.oyunu çalıştırdığınızda out of memory diyecek
aşağıdaki ''freemem'' yani ram yükseltme programını kurun ve en son düzeye getirin
2.oyun rengi bozuk şekilde açılacak bunun da çözümü tabiki colorfix tir.Aşağıdaki linkten color fix i yükleyince color fix on ve clor fix of diye 2 tane program kurulacaktır.color fix on a tıklayın menüden oyuna girdiğinizde renkleri düzelecektir.
rar şifreleri yoktur.extra bir libs veya pack yüklemenize gerek yoktur.

AŞAĞIDAKİ LİNKTEN OYUNU İNDİRN VE GÜLE GÜLE OYNAYIN

oyunun linki:

1.freemem:
2.color fix:

• Beğen
Tepkiler: ersantaran

lordazrail

lordazrail

Üye
kardeş bi bakarsan linklerde bi sorun war galiba:agla

swap5F19

swap5F19

Üye
    Konu Sahibi
lordazrail linkte bi sorun yok rapid linklerine tıkla indir color fix ve freemem i de yüklemiyi unutma sonrada güle güle oyna:yuru

unutmabunu1

unutmabunu1

Üye
Kardeş süper paylaşım ellerine sağlıkta arada bi telefon kapanıyor oynarken bunu engelleyebilirmiyiz.Bide freemem ile boşaltılan ram leri eski haline nasıl getircez.Tekrar teşekkürler.

swap5F19

swap5F19

Üye
    Konu Sahibi
unutmabunu1 kardeşim ilk önce bluetoothunu aç.freemem i aç 2. satıra gel 3.satırda olan yazıyı seç.oyun sorunsuz çalışacaktır.freememi nasıl eski haline getireceksin.yine freememi aç.2.satırı aç.ilk satırda olanı seç.bu kadar.​

KAFKAS KARTALI

Üye
birde 3110 classic e uysa süper olurdu

lordazrail

lordazrail

Üye
saol tekrar denedim çalıştı bide su 2. bolumun son kısmında fenerin üzerindeki adamı oldurdukten sonra neyapıcaz bulamadım çıldırıcam eğer bitirdiysen bi soleyebilirmisin

ero

Üye
2 link bozuk raips ten acılmıyor:sukur:7610 uyumlumu acaba

swap5F19

swap5F19

Üye
    Konu Sahibi
birde 3110 classic e uysa süper olurdu
.sis uzantılı olduğu için malesef desteklemez

--------------- Ekleme ---------------

saol tekrar denedim çalıştı bide su 2. bolumun son kısmında fenerin üzerindeki adamı oldurdukten sonra neyapıcaz bulamadım çıldırıcam eğer bitirdiysen bi soleyebilirmisin
oyunlar benden oynaması senden onu da sen bul kardeşim:kop:

2 link bozuk raips ten acılmıyor:sukur:7610 uyumlumu acaba
ilk sorunun cvbı linkleri kontrol ettim gayet iyi çalışıyor.2. sorunun cvbı ise olur

ero

Üye
7610 Bitürlü Yükleyemedim Libs Den Y

unutmabunu1

unutmabunu1

Üye
Ya kardeş şimdi ben splinter cell i yükledim sonra colorfix le freemem i yükledim oyunu sorunsuz oynadım.Sonra başka ngage oyunları attım telefona ve multifix libs i yükledim bu sefer yeni oyunları açıyo telefon splinter cell i açmıyo bende multifix libsi sildim bu sefer hiçbiri açılmadı vede kamera da vidyo desteklenmiyor hatası veriyo şimdide :( lütfen yardım edin ne yapmam gerek.Bu oyunların hepsini yükleyip oynayamammı ya ben splinter cell in multifix libs programı yüzünden çalışmadığını düşünüyorum acaba bir alakası varmı?

MerlY

Üye
şimdi 7610 da deniycemm

swap5F19

swap5F19

Üye
    Konu Sahibi
7610 Bitürlü Yükleyemedim Libs Den Y

kardeşim buna extra bi libse gerek yok oyun zaten sis uzantılı yazdıklarımı uygula işlem tamamdır:oke:

Ya kardeş şimdi ben splinter cell i yükledim sonra colorfix le freemem i yükledim oyunu sorunsuz oynadım.Sonra başka ngage oyunları attım telefona ve multifix libs i yükledim bu sefer yeni oyunları açıyo telefon splinter cell i açmıyo bende multifix libsi sildim bu sefer hiçbiri açılmadı vede kamera da vidyo desteklenmiyor hatası veriyo şimdide :( lütfen yardım edin ne yapmam gerek.Bu oyunların hepsini yükleyip oynayamammı ya ben splinter cell in multifix libs programı yüzünden çalışmadığını düşünüyorum acaba bir alakası varmı?

bu sorunu düzeltebilmen için fexplorer e gir ecom ve ecom dll dosyalarını sil bu kameranı düzeltecek.siplinter celi kur bu oyunu çalıştırabilmen için extra libs kurmamalılsın.senn sorununu tam olarak biliyorum telden video çekemiyorsun(özellik desteklenmiyor)yazıyor olması lazım bu snn yuklediğin multilibs ten kaynaklanır.yazdıklarımı uygularsan sorunun düzelecektir.telle ilgili bi sorun yok tamamen hafıza kartında sorun:oke:

cross77

cross77

Üye
ellerine sağlık çok güzel oyun

ero

Üye
7610 yükleyince tl hafızası dolu diyor ram yüksel ticisinide yuklem aynısını diyor başka yerden libs dosyasını yükledim tl hafızasında yüklü dosyalara yükleniyor acınca hic bisey olmuyor YÖNETİCİDENDE YÜklemek icin gözükmüyor:bilmem: dostum:aglayardım:allalla:

lordazrail

lordazrail

Üye
mukemmel bi oyun soylucek laf yok ama su arada bi kapanmasını onleyebilirmiyiz 10dk bi kapanıo kotu oluyo :(

unutmabunu1

unutmabunu1

Üye
kardeşim buna extra bi libse gerek yok oyun zaten sis uzantılı yazdıklarımı uygula işlem tamamdır:oke:

bu sorunu düzeltebilmen için fexplorer e gir ecom ve ecom dll dosyalarını sil bu kameranı düzeltecek.siplinter celi kur bu oyunu çalıştırabilmen için extra libs kurmamalılsın.senn sorununu tam olarak biliyorum telden video çekemiyorsun(özellik desteklenmiyor)yazıyor olması lazım bu snn yuklediğin multilibs ten kaynaklanır.yazdıklarımı uygularsan sorunun düzelecektir.telle ilgili bi sorun yok tamamen hafıza kartında sorun:oke:
Şimdi telefona bide hafıza kartına format attım artık o sorun düzeldi.Ama şimdide 35 saniye vidyo çekebiliyorum.Normalde 1 saat e kadar çekebilmesi lazım.Oyunlara gelince multifix libs i yüklersem splinter celli oynayamammı.Ben hem splinter cell i hem diğerlerini yüklemek istiyorum.Eğer beraber olmazsa ilk baş splinter celli oynarım sonra multifix libs i yüklerim.Bide multifix libs i yüklersem yine aynı vidyo sorunu ortaya çıkarmı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.:op:.İfadede gaymişiz gibi oldu hiçbi alakası yok teşekkür mayetinde öpüyom :ehe

EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
saol ellerine sağlık

bu_q_ra

Üye
ya linke tıklıyom baya bekliyo sonrada bağlanmıyor sayfaya bi bakarsan süper olucak

swap5F19

swap5F19

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi telefona bide hafıza kartına format attım artık o sorun düzeldi.Ama şimdide 35 saniye vidyo çekebiliyorum.Normalde 1 saat e kadar çekebilmesi lazım.Oyunlara gelince multifix libs i yüklersem splinter celli oynayamammı.Ben hem splinter cell i hem diğerlerini yüklemek istiyorum.Eğer beraber olmazsa ilk baş splinter celli oynarım sonra multifix libs i yüklerim.Bide multifix libs i yüklersem yine aynı vidyo sorunu ortaya çıkarmı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.:op:.İfadede gaymişiz gibi oldu hiçbi alakası yok teşekkür mayetinde öpüyom :ehe

1.sorunun cvbı videoyu uzun çekebilmen için menüden kameraya gir seçenekten ayarlara gir çıkan pencereden videoyu tıkla uzunluk yazan seçeneğe gir.ordan en uzun seçeneğimi işaretle.
2.sorunun cvbı
6630,6680,6681 gibi telefonlara libs pack yüklemeyin,video çekmenizi engeller,libs pack'i yüklememenize rağmen de yine video çekemiyorsanız büyük ihtimalle yüklediğiniz başka bir n-gage oyununun libs'i telefonunuza zarar vermiştir.
E:/System/Libs klasöründe aşağıdaki libsler varsa silin

Zararlı libsler;

ECom.dll
EComServer.exe
Http.dll
Httptcphnd.dll
INetProtUtil.dll
securesocket.dll
SSL70.DLL
ssladaptor.dll
Stringpool.dll

3.yorumunun cvbı bi erkek tarafından öpülmekten veya öpmekten hiç hoşlanmam

7610 yükleyince tl hafızası dolu diyor ram yüksel ticisinide yuklem aynısını diyor başka yerden libs dosyasını yükledim tl hafızasında yüklü dosyalara yükleniyor acınca hic bisey olmuyor YÖNETİCİDENDE YÜklemek icin gözükmüyor:bilmem: dostum:aglayardım:allalla:

teline *#7370# tıkla bu sayede format atacak çıkan pencerede güvenlik kodunun şifresini gir telefonun tüm ayarları geri yüklenecek kapanıp açılsın mı? sorusuna evet de sorun düzelecektir:oke:

Üst Alt