Gelmiş geçmiş en iyi aksiyon oyunu(Ghost Recon - Jungle Storm)

Sponsorlu Bağlantılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
ben deniyecektim ama bu oyunu bitirdim bide oyunun boyutu cok büyük walla bidaha yüklemeye erindim ama bölesi daha ii olmuş öbür türlü oyunu renkli acabilmek epey zor oluyodu

Whispeя

Whispeя

Üye
Tmm .

gsmgs

gsmgs

Üye
arkadaş color fixi yükledim ama renk sorunu var yardımcı olurmusunuz

Whispeя

Whispeя

Üye
nasıl yani?

plt23

Üye
guzk

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
6600 da çalışır ama rengi bozuk çalışır oynayabilirsen renksiz oyna ..
dostum burda calısır demissin simdi de calısmıyo diosun??????????????????????:bilmem:
Ama benim arkadasım calıstırdığını ama renkli oynayamadığını söylemişti:oke:

Whispeя

Whispeя

Üye
zaten bende bunu diyorum

kaya_46

Üye
arkadaşlar libs klasörünü nereye atıyoruz

lamal

Üye
tesskurler

snacker

snacker

Üye
tesekkurler...

thecentilmen

thecentilmen

Üye
dostum klavyene salık teşekkürler oyun süper bişeye benziyor

ixamar

ixamar

Üye
6630 da çalıştırırken oyunu kuruyorum ama tam oyun yüklenirken hafıza yetersiz diyor bu durumu aşmak için ne yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Oyun için sağolasın :good:
Ayrıca konuya eklenti şeklinde yüklenmesi daha faydalı olur.

ixamar

ixamar

Üye
arkadaşlar lütfen yardın

6630 da çalıştırırken oyunu kuruyorum ama tam oyun yüklenirken hafıza yetersiz diyor bu durumu aşmak için ne yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim

ADI VAKTİNDEN ÖNCE KONMUŞSA İNTAHARINA NE HACET

BeN sEnSiZ ÖLdÜm BaĞıŞLa

metovan

Üye
Ya arkadaslar benim telefonum n70 oyunu yukledım sora colorfıxı yukledım oyunu actım sorun yoktu renklı bir sekilde oynuordum ama sora nolduysa colorfıxı acıorum bluetooth acık oyuna gırıorum renksız oyuna gırınce colorfıx kapanıyor napmam gerek sildim bastan yukledım oyunu programları ise yaramadı yardım edin ltfn!!!!

prog

Üye
sağol elllerine sağlık
şimdiden

mad_madness

mad_madness

Üye
emeğine sağlık kardesh :yuru

superXT

Üye
:bigstar:
Ya arkadaslar benim telefonum n70 oyunu yukledım sora colorfıxı yukledım oyunu actım sorun yoktu renklı bir sekilde oynuordum ama sora nolduysa colorfıxı acıorum bluetooth acık oyuna gırıorum renksız oyuna gırınce colorfıx kapanıyor napmam gerek sildim bastan yukledım oyunu programları ise yaramadı yardım edin ltfn!!!!
aynı sorun bende oluyor n72 renk düzelmiyor daha sorun benim yavaşlıgımda b ilemiyorum.

Üst Alt