star A1000 pasaportta ımeı kayıt

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semihy21

Üye
    Konu Sahibi
star A1000 pasaportta ımeı kayıt
arkadaşlar ben şu telı aldım netten bu sıteden

sım1 ımeısı kapandı sım2de kapancak yakında galıba ben bunu ıllegal yollarla ımeısını degıstırmek ıstıyorumdum ama 1 -2 telefoncuya gıttım yapamadılar sonra tanıdık bı telefoncu sen bunu pasaportta yazdırsana dedı herhangı bır avea veya vodafone bayısıne gıderek bende sonra gıttım avea ya boyle boyle durumu ızah ettım dısardan aldım bunu nasıl kayıt ettırım dıye.adam bana fatura falan gerekmez sadece yurt dısından geleli 1 ayı gecmemış olan bırısını pasaportuyla bırlıkte gel telefonu alıp 5 dkda kayıt yapıp yasal yaparız dedı telı ?acaba boyle yapsak bı sorun cıkarmı pasaportlu tanıdıklarım cok var gelıp gıden devamlı onlardan bırısıyle bu şekılde halledebılırıyım ılerıde bı sorun cıkar mı veya olmama gıbı bı durumu olabılır mı bıde pasaportlu kısıye bu sorun cıkar mı fatura falan olmadığı ıcın kaçakcılık gıbı bı durumdan bı sorun olmaz mı acıl bı yardım beklıyorum boyle bı kayıt yapma sım1 actırma durumum varsa hemen boyle yaptırmak ıstıyorum en azından yasal olur acıl yardımm...

----------Eklendi @ 00:21:24 ---------- Yazıldı @ 00:06:14 ----------

bide ben gıdıp avea bayıyınde bunu actırdım pasaportla benım hattım vodafone kullanabılırmıyım veya turkcell hattı takıp kullanabılırmıyım ?

semihy21

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda yardım edıcek bırısı yok mu ya acıl yardım beklıyorum

djoxy

Üye
evet hacıdan gelenlerin pasaportunu al git kayıt yaptır ikisinide açarlar.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
benimde samsung ch@t vardı normal telefoncuya gittim durumu anlattım. o da yaparız dedi.
aldı 1 hafta içinde yaptı.:ehe galiba başka bir telefon üstüne kayıt yapıyorlar. sende git bi telefoncuya sor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...