sınırsız internet

Sponsorlu Bağlantılar

ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
sınırsız internet
arkadaşlar bende 5 gb kotalı ttnet adsl var ama bunu bırakıp türksat kotasız internete geçmeyi düşünüyorum kotasızda fiyat hep sabit kalıyor değil mi?mesala atıyorum 50 ytlye anlaştıysam her ne kadar dosya indirirsem indirim her ay fatura 50 ytl mi gelir?

Ozan

Ozan

Admin
Aynen öyle

1mbit sınırsız ADSL şu an 49 ytl aylık

Smile ADSL gibi aracı firmalarında, özel 3-6 aylık kampanyaları da olabiliyor 49 dan daha az veriyorsunuz,modem hediye vs.

xkadir61

xkadir61

Üye
ben kullanıyorum 49 ytl 1024 hız limitsiz ttnet

fanatikprisoner

fanatikprisoner

Üye
Evet sınırlama yok ve rahat rahat indirme işlemi yapabilirsiniz ücret 49 ytl kdv dahil...

hakan058

hakan058

Üye
tek tavsiyem smile adsl den uzak durun. bir dost...

delikanli006

delikanli006

Üye
evet dostum fiyat sabit kalıyo .. ben 49 ytl lik sınırsız paket kullanıyorum ve netten her gun onlarca içerik indiriyor izliyorum . bu konuda garanti verebilirim... hakan arkadasımın dediği gibide smile netten uzak durun.. cevremde sorun yasayan ve bir turlu sorunu cozemeyen dostlarım var.. duyrulur

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Smile ADSL' i Tavsiye Etmiyorum... (:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Diğer servis sağlayacılarından Süperonline'ı tavsiye ederim. Smile adsl kesinlikle berbat. ;)

yakup_18

Üye
hmmm

izmirligenc

izmirligenc

Üye
biri ve superonline iyidir telekom alternetafilerine yonelmek lazim

misafir665

Üye
Arkadaşlar Ben Smile adsl kotalı kullanıyorum 4 gb ama bi sorun yaşamadım sınırsız yaptırmayı düşünüyorum kaç para olduğu yazan bi link atarmsıınız smile adsl yalnız yanlış olmasın :oke:

--------------- Ekleme ---------------

birde bi sorum daha var mbitlerin arasında ne fark var yani 1 mbit ne kadar yapıo çok karışık :S:hmmm

vvvvvvvvvv

Üye
arkadaşlar bi arkadşım ttnet limitsiz kullanıyo ama bi ay 55 geliyo fatura diğer ay 65 geliyo nasıl oluyo bu

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
TTNet'i arayıp mevcut tarifenizi öğrendikten sonra durumu görüşebilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt