Öneri Sınırsız Internet Paket

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız Internet Paket
1 ay sonra internet tahaddüt süresi dolcak NETLİMİTSİZ ttnet kullanıyorum
sizin önerebileceğiniz bir paket varmı acaba ? 50 lirayı geçmezse iyi olur ??????

RE_STaRT

Üye
Benim Bildiğim Bir Tane Var Uydunet 32TL Sınırsız. İnternet Sitesinde Gördüm Kullanmadım. Siteyi Vereyim Sen Bir Bak Sitesi Değişmiş Galiba Ulaşılamıyor Şu anki Site Bu

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar konu günceldir fikirleriniz alabilirmiyim veya onerebileceğiniz paketler
sınrsiz olsun max 39 tl olsun ??

RE_STaRT

Üye
Türksat Kablo var 32 TL bir de Doping ADSL var 24 ay tahahüt 1-12 ay 19.99 13-24 63 tl ortalaması alınınca 41.5 TL oluyor.
Turksat Kablo Net'in
Doping adsl kampanyayı bulamadım. bitmiş olabilir. ama sabit 40 tlye sınırsız var diye biliyorum bir bakarsın.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Türksat Kablo var 32 TL bir de Doping ADSL var 24 ay tahahüt 1-12 ay 19.99 13-24 63 tl ortalaması alınınca 41.5 TL oluyor.
Turksat Kablo Net'in
Doping adsl kampanyayı bulamadım. bitmiş olabilir. ama sabit 40 tlye sınırsız var diye biliyorum bir bakarsın.
teşekkürler bi bakarım

onur-1984

onur-1984

Üye
Arkadaşım sen de benim gibi hiçbir hizmetin olmadığı, ne fiber ne kablonet, bir ilçede ikamet ediyor ve ttnet'in sabit ücret dayatmasından, yani internet kullandığın telefon kullanmadığın halde ekstra sabit ücret ödemekten sıkıldıysan, sana pttcell'i tavsiye edebilirim.Hız biraz düşük ama idare eder.Modem özelliğine sahip bir akıllı telefonunuz varsa wireless olarak bilgisayardan da çok rahat bağlanırsın.Ben çok sıkıştığımda kullanıyorum.Pttcell sitesinden tarifelere göz at derim.Sınırsız internet olması çok mükemmel.

• Beğen
Tepkiler: SHS
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
konu kilit :locked2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt