blastx Üye phasan' Alıntı: Cok yuksek fatura öduyorsa hattını taşısın once faturasıza gecmelı Genişletmek için tıkla ... bu ay da kabarık olursa tasıyacak zaten coktan tasirdı ama net baglıyor
phasan' Alıntı: Cok yuksek fatura öduyorsa hattını taşısın once faturasıza gecmelı Genişletmek için tıkla ... bu ay da kabarık olursa tasıyacak zaten coktan tasirdı ama net baglıyor
blastx Üye phasan' Alıntı: Dıkkat edın 27 sınden once tasıyın yoksa kullanmadıgınız fatura sıze yansır Genişletmek için tıkla ... bılıyorum tesekkurler uyarı icin
phasan' Alıntı: Dıkkat edın 27 sınden once tasıyın yoksa kullanmadıgınız fatura sıze yansır Genişletmek için tıkla ... bılıyorum tesekkurler uyarı icin
onur-1984 Üye 250 MB adil kullanım kotasıdır. İnternet sınırsız. Ama 250 MB dolunca biraz yavaşlıyor.
Glania95 Üye İnsanlar kampanya Ptt'nin olunca internet hızının düşük olacağını sanıyorlar ama aslında öyle değil.Benim bi arkadaşım kullanıyor şu anda hızı gayette iyi yani.
İnsanlar kampanya Ptt'nin olunca internet hızının düşük olacağını sanıyorlar ama aslında öyle değil.Benim bi arkadaşım kullanıyor şu anda hızı gayette iyi yani.