Sınırsız İnternet, Her Yöne 200 DK, Her Yöne 250 SMS : 14 TL (PTTCell)

Benim hattım bugün açılması lazım telefona takıyorum açılmıyor ne yapmalıyım diğer hattım iptal oldu geçiş yaptığımdan bunuda takıyorum açılmıyor

acaba keserken yanlışmı kestim

Son düzenleme:
Söz konusu 14lük tarife halen abone alımına ve kullanıma açık mı? Faturası kabarık gelen kimse olmamış sanırsam. Fatura ödemesi nerelerden yapılabiliyor. Numara taşıyarak geçiş yapılabiliyor mu? Cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler.

phasan

Üye
Hala abone alımı var bazılarında yuksek fatura gelmiş facebook pttcell sayfasında okudum faturanı sadece ptt lerden odenıyor

Internetten kredi kartıylada ödeyebiliyorsunuz isterseniz otomatik ödeme talimatı da verebilirsiniz

en yakın ptt şubesine git.İşini ancak onlar çözebilir.

faruxxs

Üye
Ayrıca taahut yok istediğinde kapat hattı burası süper.

Tufkan

Üye
arkasaşlar geçiş 2 günde diyorlar ama 3.gün mesaj bile gelmedwn geçiş yapılıyor

Mesaj geliyor aslında.Genelde 4 vaya 5 gün kadar sürüyor geçiş.

reoksit

Üye
hizmet veremedikten sonra istediği kadar ucuz olsa ne yazar tam bir rezalet konuşmalar sürekli kesiliyor int dandik 3g hiç göremedim sms ler hemen iletilmiyor müş hizmetleri tatmin edici yanıt veremiyor sistem bu diyor geçiş yapar iken bir kere değil bin kere düşünün

phasan

Üye
Sebeke sorunu avea ile alakalı

Son düzenleme:

blastx

Üye
bu sizin sehrinizle alakali k,marastayim 8 ay oldu tum hizmetler super

Tepkiler: murat.122a
Evet çok süper bir kampanya bazı kisiler şöyle kötü böyle kötü diye kafadan sallıyorlar istiyorlarki ısık hızında internet.hd kalitesinde ses kusura bakmayın olmaz .siz sakız parasına araba olalım diyorsunuz .mantıklı olun meyve veren ağaçı taşlamayın zamanın da cepnet (vodafone) paketinede aynısını yaptılar kapanınca şöyle kötü böyle kötü diyenler inanın mumla arıyorlar simdi .Bu fiyata ne türkiyede nede yurt dısında böyle kampan ya birdaha olmaz inanın yakında yeni abone alımına ya kapanır yada fiyatı artırırlar çünkü hergün zararına inkanınız varsa kaçırmayın .atıp tutanlar siz bir is yapsanız geliri 1 tl olsa gideri 10 tl olsa devam eder misiniz 10 katı zarar ederek yapmayın hiçbir yerde nasıl sakız parasına Araba alınmazsa sizin beklentileriniz de olmaz .bence bu fiyata süper söyledikleri kadar kötü değil normal kalitede video izleniyor konusma ise güzel kesilme kesinlikle Evet çok süper bir kampanya bazı kisiler şöyle kötü böyle kötü diye kafadan sallıyorlar istiyorlarki ısık hızında internet.hd kalitesinde ses kusura bakmayın olmaz .siz sakız parasına araba olalım diyorsunuz .mantıklı olun meyve veren ağaçı taşlamayın zamanın da cepnet (vodafone) paketinede aynısını yaptılar kapanınca şöyle kötü böyle kötü diyenler inanın mumla arıyorlar simdi .Bu fiyata ne türkiyede nede yurt dısında böyle kampan ya birdaha olmaz inanın yakında yeni abone alımına ya kapanır yada fiyatı artırırlar çünkü hergün zararına inkanınız varsa kaçırmayın .atıp tutanlar siz bir is yapsanız geliri 1 tl olsa gideri 10 tl olsa devam eder misiniz 10 katı zarar ederek yapmayın hiçbir yerde nasıl sakız parasına Araba alınmazsa sizin beklentileriniz de olmaz .bence bu fiyata süper söyledikleri kadar kötü değil normal kalitede video izleniyor konusma ise güzel kesilme kesinlikle Evet çok süper bir kampanya bazı kisiler şöyle kötü böyle kötü diye kafadan sallıyorlar istiyorlarki ısık hızında internet.hd kalitesinde ses kusura bakmayın olmaz .siz sakız parasına araba olalım diyorsunuz .mantıklı olun meyve veren ağaçı taşlamayın zamanın da cepnet (vodafone) paketinede aynısını yaptılar kapanınca şöyle kötü böyle kötü diyenler inanın mumla arıyorlar simdi .Bu fiyata ne türkiyede nede yurt dısında böyle kampan ya birdaha olmaz inanın yakında yeni abone alımına ya kapanır yada fiyatı artırırlar çünkü hergün zararına inkanınız varsa kaçırmayın .atıp tutanlar siz bir is yapsanız geliri 1 tl olsa gideri 10 tl olsa devam eder misiniz 10 katı zarar ederek yapmayın hiçbir yerde nasıl sakız parasına Araba alınmazsa sizin beklentileriniz de olmaz .bence bu fiyata süper söyledikleri kadar kötü değil normal kalitede video izleniyor konusma ise güzel kesilme kesinlikle Evet çok süper bir kampanya bazı kisiler şöyle kötü böyle kötü diye kafadan sallıyorlar istiyorlarki ısık hızında internet.hd kalitesinde ses kusura bakmayın olmaz .siz sakız parasına araba olalım diyorsunuz .mantıklı olun meyve veren ağaçı taşlamayın zamanın da cepnet (vodafone) paketinede aynısını yaptılar kapanınca şöyle kötü böyle kötü diyenler inanın mumla arıyorlar simdi .Bu fiyata ne türkiyede nede yurt dısında böyle kampan ya birdaha olmaz inanın yakında yeni abone alımına ya kapanır yada fiyatı artırırlar çünkü hergün zararına inkanınız varsa kaçırmayın .atıp tutanlar siz bir is yapsanız geliri 1 tl olsa gideri 10 tl olsa devam eder misiniz 10 katı zarar ederek yapmayın hiçbir yerde nasıl sakız parasına Araba alınmazsa sizin beklentileriniz de olmaz .bence bu fiyata süper söyledikleri kadar kötü değil normal kalitede video izleniyor konusma ise güzel kesilme kesinlikle yok .tekrar tekrar yazdım ki atıp tudan süper zekalı kişiler anlasın diye anlayana davul zurna az anlamayna sivrisinek çok bile .

Tepkiler: phasan
3 hattımdan biri de bu pttcell yalnız 200 dk bende 2 günde bitiyor onun haricinde 3.hat olarak idare ediyor

Faturani avea bayilerinde odeyebilirsin ben oyle yapiyorum

gecmeyi dusundugum tarife. yalniz aklimda bir takim sorular var. simdi oncelikle taahhut nedir?
2. istanbulda yasiyorum. cekmeme gibi durum olur mu?
3. turkcell hattimdan gecicem herhangi bir ucret verirmiyim?
4. sanirsam bugunden itibaren internet 3gb olmus dogrumudur?
5. ogrenciyim belirli bir butcemiz var bizimde. her ay 20 lira yuklemek zorunluymus diyorlar sanirim bu dogrumudur? 14 liralik bi tarife icin her ay 20 lira yuklemek istemem dogrusu.
6. hangi ucret araliklarinda yukleme yapabiliyoruz?

simdiden tesekkurler..