Sinir oluyorum şu tiplere ya!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Valla ben gecen sene bizim siniftan cocugu indirmistim :ehe bana telefonunu kirarim diye sacma sapan konusuyodu sonra boynumu aldi dirsegiyle sıktı bende kurtuldum sonra bir kafa bir yumruk bir de seyine diz :D

seyine niye vuruyon aslanım sağlam bi sağ aparkat at ayağa kalkamaz :D

Türe

Türe

Üye
3lu kombo yaptim :ehe

cukuleaks

Üye
Delikanlılığın %90 ı kaçmaktır. Eğerki dayak yiyeceğini biliyorsan ve oraya gidiyorsan yanlış anlama ama bu birazcık salaklığa giriyor :)
Aklın var. Pazartesi günü onların çeteyle geleceğini biliyorsan ya tedbirli git yada gereğini yap. Korkum yok deyipte bile bile dayağa gidiyorsan saçmalıktan öte değildir :oke:

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Delikanlılığın %90 ı kaçmaktır. Eğerki dayak yiyeceğini biliyorsan ve oraya gidiyorsan yanlış anlama ama bu birazcık salaklığa giriyor :)
Aklın var. Pazartesi günü onların çeteyle geleceğini biliyorsan ya tedbirli git yada gereğini yap. Korkum yok deyipte bile bile dayağa gidiyorsan saçmalıktan öte değildir :oke:

yahu çocuk çete falan değil. sünepe, geri zekalı bi tip. anca dayılanmasını biliyor ben hiç birini dövdüğünü görmedim ayrıca çetesi olsa ne yazar. çocuk bana kafir dedi, p*ç dedi.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
yahu çocuk çete falan değil. sünepe, geri zekalı bi tip. anca dayılanmasını biliyor ben hiç birini dövdüğünü görmedim ayrıca çetesi olsa ne yazar. çocuk bana kafir dedi, p*ç dedi.

cocuk sanirim kabadayi gorunmlu biri bosver o zaman bunlarin cogu boyledir kafaya takmaya gerek yok ufle kacsin :oke:

cukuleaks

Üye

Ozaman ağızlar çok konuşmuş sıra yumruklarda :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

metin özelden adres ver ben istanbuldayım :D

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
çocuk hiçbişe yapamadı :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Dağılalım biz o zama he hafız?

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Legendary.

Legendary.

Üye
Okudum Helal Olsun :oley

ozakin70

ozakin70

Üye
Çocuk fazlasıyla kaşınmış.. ben öyle bir durumda olsam pazartesi okula giderdim eğer yine sorun çıkartırsa dışarda ağzını burnunu kırarım okuldan attırırdım malum bizim okul çok adaletli (!!!):D

Rihanna'ya laf atsın zaten ölür o karşıma çıkacak çocuk :zzz:

Yok artık:D:D 3 evetle ugurluyoruz :D:D

PriZm

PriZm

Üye
Ooo onu benmi yazmışım :D vay be. :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Otobüsten nasıl atmışlar onu anlamadım

doctorrr

doctorrr

Üye
Çook feciii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...