devam etBenzer bir olayı ben daha 5.sınıftayken 8.sınıftan birine yapmıştım23 nisanda
![]()
Hacı yumruk olayıı iyi yapmışsında bende okulda senin arkadaşından farkım yokk10 cümlemden 9u küfür
Ama sende bana hak ver sınıf ful.l erkek. Meslek lisesi. Kız yok
![]()
Metin'in hastane masrafları için şimdiden yardım toplamaya başlayalım. 3günümüz var
Milli egitim bakani ben olcam sizim sorununuzu hemen cozerim kiz meslekle birlestiririm erkek kiz sorunu biter :-D
Ne o endüstri Meslek Liselerinde taplam 100 kiz yok. 600 - 700 erkek. Zil calinca her kiza 40 erkek dusuyooo :-D
bizim lisede toplasan 15 tane kız vardır ki okulda 1000 küsür erkek var 
Metin'in hastane masrafları için şimdiden yardım toplamaya başlayalım. 3günümüz var

Hacı yumruk olayıı iyi yapmışsında bende okulda senin arkadaşından farkım yokk10 cümlemden 9u küfür
Ama sende bana hak ver sınıf ful.l erkek. Meslek lisesi. Kız yok
![]()

Ula oraya tesadüfen bi dişi sinek girse demek ki daha vızzz demeden parçalarsınız![]()

naptın yaw . hacı o kadar da değil. Sinekle ne işimiz olur![]()

acikcasi oyle bir musluman olucagima vatana millete hayirli bir deist olmayi tercih ederdim
bir insanın, insan olması gerekiyor zaten önce. ister deist, ister teist, ister agnostik, ister ateist olsun, fark etmez.
Valla onu bana değil kendinize sorun ne işimiz olur diye![]()

bencede
senin tek hatan yumruk atman olmus
keske farkli bir tepki verseymissin
hani derler ya hakli durumdayken haksiz duruma dusmek
insanada en cok koyan bu olur.
onun dedigi lafi sadece sen duydun ama attigin yumrugu tum otobus gordu yanlismiyim?
simdi deseler hanginiz hakli sen desen ben hakliyim , kanit yok yumrugu atmissin onun dedigini duyan yok.
Valla metin yerinde olsam aynını yapardım da istanbul'u tutturursam çekinmeden adrs ver![]()

Bir insan, başka bir insanın dini inancını nasıl yargılayabilir!!
bizim okulda biri var. kabadayı takılan, kalp kırıcı, ağzından a.. ..... k*y*m sözü eksik olmayan biri. kendine müslüman diyor yine de. bunu yargılamıyorum.
bugün aynı otobüsteydik. yanyana oturduk mecburen, yer kalmadı. ben kulaklığımı taktım müzik dinlemeye başladım. çocuk kulaklıkları kulağımdan çıkardı ve dedi "müzik haram değil mi lan p*ç çıkar şu kulaklığı"
o an çıldırdım.
çocuğun yüzüne olası gücümle yumruk attım.
gözünün altına geldi. kanamaya başladı.
otobüsten attılar beni, sonra arkasından gelen otobüse bindim ben de.
pişman değilim.
Söyleyin yahu, böyle bir Müslüman(!), Allah katında ahlaklı, dürüst bir ateistten üstün müdür sizce!
küfür etmek marifetmis gibi