Sinir oluyorum şu tiplere ya!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Benzer bir olayı ben daha 5.sınıftayken 8.sınıftan birine yapmıştım :D 23 nisanda :ehe

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Hacı yumruk olayıı iyi yapmışsında bende okulda senin arkadaşından farkım yokk :ehe 10 cümlemden 9u küfür :islik Ama sende bana hak ver sınıf ful.l erkek. Meslek lisesi. Kız yok :züü:

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Hacı yumruk olayıı iyi yapmışsında bende okulda senin arkadaşından farkım yokk :ehe 10 cümlemden 9u küfür :islik Ama sende bana hak ver sınıf ful.l erkek. Meslek lisesi. Kız yok :züü:

Milli egitim bakani ben olcam sizim sorununuzu hemen cozerim kiz meslekle birlestiririm erkek kiz sorunu biter :-D
Ne o endüstri Meslek Liselerinde taplam 100 kiz yok. 600 - 700 erkek. Zil calinca her kiza 40 erkek dusuyooo :-D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
En iyisini yapmışsın Metin Helal

Revengeful

Emekli Yönetici
Metin'in hastane masrafları için şimdiden yardım toplamaya başlayalım. 3günümüz var

symbian.forever

symbian.forever

Üye

Milli egitim bakani ben olcam sizim sorununuzu hemen cozerim kiz meslekle birlestiririm erkek kiz sorunu biter :-D
Ne o endüstri Meslek Liselerinde taplam 100 kiz yok. 600 - 700 erkek. Zil calinca her kiza 40 erkek dusuyooo :-D

ne 100 kız mı :oha: bizim lisede toplasan 15 tane kız vardır ki okulda 1000 küsür erkek var :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Metin'in hastane masrafları için şimdiden yardım toplamaya başlayalım. 3günümüz var

akşam akşam güldürdün :kop:

Black-killing

Black-killing

Üye

Ula oraya tesadüfen bi dişi sinek girse demek ki daha vızzz demeden parçalarsınız :D

Jomolocco

Jomolocco

Üye
acikcasi oyle bir musluman olucagima vatana millete hayirli bir deist olmayi tercih ederdim

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
acikcasi oyle bir musluman olucagima vatana millete hayirli bir deist olmayi tercih ederdim

bir insanın, insan olması gerekiyor zaten önce. ister deist, ister teist, ister agnostik, ister ateist olsun, fark etmez.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bir insanın, insan olması gerekiyor zaten önce. ister deist, ister teist, ister agnostik, ister ateist olsun, fark etmez.

bencede

senin tek hatan yumruk atman olmus
keske farkli bir tepki verseymissin
hani derler ya hakli durumdayken haksiz duruma dusmek
insanada en cok koyan bu olur.

onun dedigi lafi sadece sen duydun ama attigin yumrugu tum otobus gordu yanlismiyim?
simdi deseler hanginiz hakli sen desen ben hakliyim , kanit yok yumrugu atmissin onun dedigini duyan yok.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
bencede

senin tek hatan yumruk atman olmus
keske farkli bir tepki verseymissin
hani derler ya hakli durumdayken haksiz duruma dusmek
insanada en cok koyan bu olur.

onun dedigi lafi sadece sen duydun ama attigin yumrugu tum otobus gordu yanlismiyim?
simdi deseler hanginiz hakli sen desen ben hakliyim , kanit yok yumrugu atmissin onun dedigini duyan yok.

3-4 kişi duydu

avcitalip

avcitalip

Üye
Bir insan, başka bir insanın dini inancını nasıl yargılayabilir!! :angry:

bizim okulda biri var. kabadayı takılan, kalp kırıcı, ağzından a.. ..... k*y*m sözü eksik olmayan biri. kendine müslüman diyor yine de. bunu yargılamıyorum.

bugün aynı otobüsteydik. yanyana oturduk mecburen, yer kalmadı. ben kulaklığımı taktım müzik dinlemeye başladım. çocuk kulaklıkları kulağımdan çıkardı ve dedi "müzik haram değil mi lan p*ç çıkar şu kulaklığı"

o an çıldırdım.

çocuğun yüzüne olası gücümle yumruk attım.

gözünün altına geldi. kanamaya başladı.

otobüsten attılar beni, sonra arkasından gelen otobüse bindim ben de.

pişman değilim.

Söyleyin yahu, böyle bir Müslüman(!), Allah katında ahlaklı, dürüst bir ateistten üstün müdür sizce!

bu tarz tiplerle bende uyuz oluyorum, bizimkiler birde bayanların yanında böyleler ne hikmetse bu tiplerden hoşlanılıyor :allalla: küfür etmek marifetmis gibi :ah

Türe

Türe

Üye
Valla ben gecen sene bizim siniftan cocugu indirmistim :ehe bana telefonunu kirarim diye sacma sapan konusuyodu sonra boynumu aldi dirsegiyle sıktı bende kurtuldum sonra bir kafa bir yumruk bir de seyine diz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...