Sınıfta kalıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
imam hatip okuyorsun sanırım :hmmm o dersler zormuş benim bi arkadaşım vardi imam hatip okuyordu zor diyordu ama sağlık olsun hocayla bi sorun mu vardı aranızda?

İmam Hatip'e yüksek puanlı öğrencileri almazlarsa böyle olur. Düz lise okuyan birinin Fen Lise okumasından farkı yok. Neyse...

muratvemine

muratvemine

Üye
Bak dostum, biz bu dünyaya bir kez geliyoruz.Böyle kafamızı takıcağımız, bizi çok üzün olayların olması çok normal ama önemli olan bunların bilincinde olarak yaşamaya devam etmek.Bırak çevrendekiler neder, sen kendi hayatını doya doya yaşa.:)

Yani demek istediğim 3 günlük dünyada boşver takma kafana, en doğrusu bu.

DDorlion

DDorlion

Üye
Geçen sene bende kaldım takma kafaya aklın basına gelio

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
fk555897

fk555897

Üye
Bence fazla kafaya takmayıp hatalarından ders al. Önündeki 1 seneni iyi değerlendirip iyi bir karne almaya çalış. Bundan sonraki senelerde de başarılı olursan başarıya ulaşırsın. 10. sınıf zor bir sınıf değil. Biraz daha çalışırsan başaramayacağın şey yok.

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
Puck

Puck

Üye
kardeş hayat bir sınavdan ibaret sınıfını geçsen de kalsanda takma sen çalıştıysan çalışmana rağmen geçemediysen bu kaderdir işte sıkma canını rızkı diploma değil Allah verir unutma :oke:

"allah rızkını verir" din muhabbetine çevirmek istemiyorum ama böyle demen çok yanlış...

ayrıca hiç sıkma canını yerinde olsam ortalamamı hesaplardım ona göre sınavlara girerdim.

karabela006

Üye
kardeş benim bildiğim 9.sınıfta 3 digerlerinde 2 zayıfın varsa sorumlu geçersin yani 4 dersi eylulde verirsen geçersin

Takipçi Satın Al

Üst Alt