Sınıfca uyarı cezası aldık sicile işlenir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ya bişey olmaaz ben disiplin cezası almadan sınıf geçmedim
ilki okula sigara götürmekten..mahrumiyet cezası :)okul içinde ve dışında yapılan hiçbir aktiviteye katılamamayı kapsıyordu.işin kötüsü voleybol takımındaydım üstelik okul kaptanı üstelikte smaçördüm kendileri çiğnediler kuralları takımda oynamaya devam ettim :ehe
ikincisi hocayı tehdit etmiştim 3 gün uzaklaştırma verdiler
üçüncü de bi kız vardı sinir oluyodum onu dövdüm 5 gün verdiler :) son senede sürüldm :kop:

anılbaran

anılbaran

Üye
hayır ondan bişi olmaz dostum ama ilerde sorun cıkartırlarsa hemen bana özel mesaj at coook tanıdıklarım var benim bu işlerim içinde gibiyım konusurum 2dakka sonra senin işin tm :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
hayır ondan bişi olmaz dostum ama ilerde sorun cıkartırlarsa hemen bana özel mesaj at coook tanıdıklarım var benim bu işlerim içinde gibiyım konusurum 2dakka sonra senin işin tm :D
bizim iskender hoca ile ceset hocayı doğuya yollasan olur mu :ehe

----------Eklendi @ 19:18:33 ---------- Yazıldı @ 19:15:24 ----------

lan sende son sinifsin diye sallamiyon kurallari 20 dk dayanamadiniz mi hayir 2 saat once falan olsan hadi anlarim seytan durtmus bunlari derim amaa 20 dk ne abi ya olmezdiniz 20 dk daha kalsaniz
kardeş napak kızlar azdırdı bi size birşey gösterecik dediler :ehe: kaçtık hiçbir şey göstermediler bundan da kızları mı dövelim

----------Eklendi @ 19:20:54 ---------- Yazıldı @ 19:18:33 ----------

ulan iyiki sınıfca okuldan kacmısınız baska bisey yapmamısınız:d:
:ehe: grup

----------Eklendi @ 19:22:58 ---------- Yazıldı @ 19:20:54 ----------

ya bişey olmaaz ben disiplin cezası almadan sınıf geçmedimilki okula sigara götürmekten..mahrumiyet cezası :)okul içinde ve dışında yapılan hiçbir aktiviteye katılamamayı kapsıyordu.işin kötüsü voleybol takımındaydım üstelik okul kaptanı üstelikte smaçördüm kendileri çiğnediler kuralları takımda oynamaya devam ettim :eheikincisi hocayı tehdit etmiştim 3 gün uzaklaştırma verdilerüçüncü de bi kız vardı sinir oluyodum onu dövdüm 5 gün verdiler :) son senede sürüldm :kop:
bu arada geçmiş olsun. Sap baş girdin galiba.?

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ya bişey olmaaz ben disiplin cezası almadan sınıf geçmedim ilki okula sigara götürmekten..mahrumiyet cezası :)okul içinde ve dışında yapılan hiçbir aktiviteye katılamamayı kapsıyordu.işin kötüsü voleybol takımındaydım üstelik okul kaptanı üstelikte smaçördüm kendileri çiğnediler kuralları takımda oynamaya devam ettim :ehe ikincisi hocayı tehdit etmiştim 3 gün uzaklaştırma verdiler üçüncü de bi kız vardı sinir oluyodum onu dövdüm 5 gün verdiler :) son senede sürüldm :kop:
ohannes!! hocayi mi tehdit ettin :D

OğuzcanAbi

Üye
kaç kez müdür odasında beklediğimizi bilirim okuldan kaçkdan :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
bizim iskender hoca ile ceset hocayı doğuya yollasan olur mu :ehe ----------Eklendi @ 19:18:33 ---------- Yazıldı @ 19:15:24 ---------- kardeş napak kızlar azdırdı bi size birşey gösterecik dediler :ehe: kaçtık hiçbir şey göstermediler bundan da kızları mı dövelim ----------Eklendi @ 19:20:54 ---------- Yazıldı @ 19:18:33 ---------- :ehe: grup ----------Eklendi @ 19:22:58 ---------- Yazıldı @ 19:20:54 ---------- bu arada geçmiş olsun. Sap baş girdin galiba.?
Yolla abi sunların telefonunu ad soyad falan 2 gün sonra hocanın okulda adı bile gecmeyecekk :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe

y n s c n

y n s c n

Üye
:ehe:ehe

pelın_

en fazla kınama

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Osman, mehmet k. ve ıskender k. kendi isimlerini google'da aradıklarında bu konuyu görecekler bunu unutma, kendi iyiliğin için isim verme bence bu konuda :D tüm sınıfa uyarı verecek kadar vebalin altında hiçkimse kalmak istemez. Sizi sözlü olarak uyarmışlar, tekrar tekrar aynı şeyi yaparsanız ipler o zaman kopar. Okuldan kaçmaktansa o gün okula hiç gitmeyin daha iyi. Şeytana uymayın yani kızlara

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
herkes sizin sınıfı parmağıyla gösterir artık :kıskıs:

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Biz boyna kaçıyoduk ama bi kere bile uyarı vermediler :ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Osman, mehmet k. ve ıskender k. kendi isimlerini google'da aradıklarında bu konuyu görecekler bunu unutma, kendi iyiliğin için isim verme bence bu konuda :D tüm sınıfa uyarı verecek kadar vebalin altında hiçkimse kalmak istemez. Sizi sözlü olarak uyarmışlar, tekrar tekrar aynı şeyi yaparsanız ipler o zaman kopar. Okuldan kaçmaktansa o gün okula hiç gitmeyin daha iyi. Şeytana uymayın yani kızlara
sen erola bakma :) şeytanın götürdüğü yere git :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: EroL ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
evet bak sıkıyosa bunun götürdüğü yere gitme şimdi..yok kız olmama rağmen ben de giderim yalan yok :D

• Beğen
Tepkiler: EroL

Revengeful

Emekli Yönetici
şeytanın avukatı..
bende şeytanın kocası diye film yapacağım başrolde ben oynayacağım

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:D aman dikkat et o elindeki değneğe :d::kop::ehe