Sınavda 2 bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rastik

rastik

Kapalı Hesap
Öyle bir anlarki. Geçen hafta hoca bi liste çıkardı sınıfa okudu. Bu kişiler ne yaptıklarını biliyorlar , ben sormadan açıklasınlar kurtulsunlar dedi. Herkes mırın kırın etti ben yapmadım felan filan dedi. Yavaş yavaş 1 kişi 2 kişi itiraf etti derken bırak listeyi listenin dışındakiler bile itiraf etti kopya çektiklerini :ehe Ben o sınava girmemiştim , başım dik yüzüm ak duruyordum hepsinin arasında :D :D

Bütün hocalar kaş göz hareketlerini kendi masalarından çok rahat görüyor sen görmüyo sansan bile. Eğer çok yüksek puan alırsan hoca sana dıt dıt anladın sen ;) :D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir anlarki. Geçen hafta hoca bi liste çıkardı sınıfa okudu. Bu kişiler ne yaptıklarını biliyorlar , ben sormadan açıklasınlar kurtulsunlar dedi. Herkes mırın kırın etti ben yapmadım felan filan dedi. Yavaş yavaş 1 kişi 2 kişi itiraf etti derken bırak listeyi listenin dışındakiler bile itiraf etti kopya çektiklerini :ehe Ben o sınava girmemiştim , başım dik yüzüm ak duruyordum hepsinin arasında :D :D

Bütün hocalar kaş göz hareketlerini kendi masalarından çok rahat görüyor sen görmüyo sansan bile. Eğer çok yüksek puan alırsan hoca sana dıt dıt anladın sen ;) :D

Hayır yüksek alamam :)

- - - Eklendi - - -

Opera sağolsun

paki96

paki96

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Emma gecmis olsun :D bnimde yptgm sey[/SIZE][/COLOR]

paki96

paki96

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Anlayabilir :D[/SIZE][/COLOR]

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı ya artık benden çıktı olay allah affetsin beni :(

Sanki adam öldürdüm olaya bak :D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
50 aldım kopya çektiğim arkadaş 37 aldı :O

Hoca birşey demedi.

doctorrr

doctorrr

Üye
Hihihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt