Sınav Sorusu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Problem1i

Problem1i

Üye
    Konu Sahibi
Sınav Sorusu?

SHS

SHS

Üye
:kop:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim gönlümü çalarsan bende senin gönlünü çalarım.

:oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ulan hoca :sahan2: :D

Türe

Türe

Üye
umarım seneye böyle şeyler sormaz bizim kadın :bilmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Consul9

Consul9

Üye
Beni aşk sarhoşu yaparsan.Seni yalnız yasamaya mahkum etmem.Burada beni benden almak,yani onu ondan almak,sözüyle soyut olarak ruhumu teslim almak anlamının yuklenildigi belirtilebilir.Ruhu ancak ya seni cok seven biri ya da Allah alabilir.Sozun devamında seni senden alırım dendiği icin haşa böyle bir şey soz konusu olamayacağından ilk ihtimalin doğruluğu kesindir.Erkeğin erkeğe beni benden alırsan deme durumu yalnızca justin bieber familyasında görülür.Ancak justin bieber onu ondan alabilecek seye sahip değildir.Bu yüzden bu soz diyalogu bir kadınla erkek arasında gerçekleşmiştir.Sözün anlamı ise ilk cümlelerde belirtilmiştir.Ayrica,bunu okuma zahmetine katlanan size de saygılarımı sunuyorum.(alıntı değildir)
:ehe boş vakit güzel bisey :ehe

SHS

SHS

Üye
üşenmemiş cevap yazmış :d:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:kop:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
doğru cevabı veren öğrenciye hoca single çıkaracak galiba

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:zong: :kop: :kop2:

zonewars77

zonewars77

Üye
Beni aşk sarhoşu yaparsan.Seni yalnız yasamaya mahkum etmem.Burada beni benden almak,yani onu ondan almak,sözüyle soyut olarak ruhumu teslim almak anlamının yuklenildigi belirtilebilir.Ruhu ancak ya seni cok seven biri ya da Allah alabilir.Sozun devamında seni senden alırım dendiği icin haşa böyle bir şey soz konusu olamayacağından ilk ihtimalin doğruluğu kesindir.Erkeğin erkeğe beni benden alırsan deme durumu yalnızca justin bieber familyasında görülür.Ancak justin bieber onu ondan alabilecek seye sahip değildir.Bu yüzden bu soz diyalogu bir kadınla erkek arasında gerçekleşmiştir.Sözün anlamı ise ilk cümlelerde belirtilmiştir.Ayrica,bunu okuma zahmetine katlanan size de saygılarımı sunuyorum.(alıntı değildir)
:ehe boş vakit güzel bisey :ehe

Adam üşenmemiş :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bu ne abi ya :karisti:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt