Karşılaştırma Şimdilik Android'e Veda

Sponsorlu Bağlantılar

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
Şimdilik Android'e Veda
Slm arkadaşlar... Galaxy S5'in android 5.0 güncellemesinden sonra gösterdiği can sıkıcı hatalar nedeniyle Iphone 6 aldım ve IOS'a geçiş yaptım 2 günlük kullanım neticesinde android 5.0dan sonra ıp6 ucak gibi geliyor tekrar adroid'e döner miyim bilmiyorum...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Androide degil Samsung'a veda ettin.
Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872, The SLayeR ve serhat_002
serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim... ikisine birden dielim :)

The Pancar

The Pancar

Üye
ip 6s ile 2 gb ram geliyor galiba.Haliyle uygulamalar 6s e göre optimize edilecek ve ram sıkıntıları başlayacak diye düşünüyorum 1gb modeller için.Şahsi görüşüm

• Beğen
Tepkiler: serhat_002
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Bütün hatalarına rağmen, şahsen üstüne para versen ben iphone almam ve kullanmam. tabi bu benim şahsi düşüncem. bende s4'üme 5.0.1 lolipop yükledim, memnun kalmadım sonra yine 4.4.2 yükledim ve halen öyle. Sende eski firmware'yi geri yükleyebilirdin. Ama olan olmuş bir kere sağlık olsun diyelim.

Önemli olan hangi telefonu kullandığın değil, telefonu kullanırken memnun olup olmadığındır. Sende yeni telefonundan memnun olduğuna göre Hayırlı olsun diyelim artık. :cool

• Beğen
Tepkiler: ahmetkartal, serhat_002 ve ŞenolTÜRK
serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
Bütün hatalarına rağmen, şahsen üstüne para versen ben iphone almam ve kullanmam. tabi bu benim şahsi düşüncem. bende s4'üme 5.0.1 lolipop yükledim, memnun kalmadım sonra yine 4.4.2 yükledim ve halen öyle. Sende eski firmware'yi geri yükleyebilirdin. Ama olan olmuş bir kere sağlık olsun diyelim.

Önemli olan hangi telefonu kullandığın değil, telefonu kullanırken memnun olup olmadığındır. Sende yeni telefonundan memnun olduğuna göre Hayırlı olsun diyelim artık. :cool
Tsk ederim kardesim ama bugunle 3 gun oldu gercekten samsung apple' in yanina bile kavusamaz diecem neredeyse ;) :P

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
bu zamana kadar bi iphone kullanmadım. geçenler memnun galiba?

• Beğen
cortex47

cortex47

Üye
Sadece 1. nesil iPad kullandım, nefret ettim. Hayatım boyunca daha da iOS kullanmam.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve ozkan1987
_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye

S4 de lollipop dan neden memnun kalmadin bende yüklemeyi düşünüyodum da merak ettim kötü yanları neler detaylıca anlatabilirmisin sana zahmet

• Beğen
serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Samsung Türkiyenin rezilliğini android'e bağlamanız lazım.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Yorumlara bak ya. Hayırlı olsun deyin geçin amacınız ne?

• Beğen

Üst Alt