Lenneth
Üye
İphonede tek çekirdek ama ortalığı hala yakıyor,En çok satan telefonlarda 1 numara,Anla şunu İnsanlar donanıma bakmıyor!!.
safari en hızlı mobil web tarayıcı bunu da unutma, flash player ekleniyor yine hızlı bunu da unutmaDonanıma bakıyor tabi ki, sen bilgisayar alırken bu windows çok iyidir diye mi alıyorsun ? Aynı şekilde cep telefonu alırken donanıma bakarım. iPhone'nun sunduğu internet performansı mı iyidir yoksa Çift çekirdekli Galaxy S2'nin mi ? Flash içerik oynatırken kaydırmada en ufak bir karelenme bile olmuyor, 800 mhz işlemcili iPhone 4 yapsın bunu.
800 mhz islemcili ne olmus kedicigim soyle derdini ? Youtube da izle bakalim karsilastirmalarini hizli oldunu dusunuyorsan web taramada..safari en hızlı mobil web tarayıcı bunu da unutma, flash player ekleniyor yine hızlı bunu da unutma----------Eklendi @ 16:24:17 ---------- Yazıldı @ 16:23:46 ----------800 mhz işlemcili iphone 4 mü? allah aşkına iyice saçmalamaya başladın yürü git android bölümüne
Yanlış bilgi değil gs2 iphone4'ün sattığının yarısı kadar satamadı.en çok satan 1.2 ghz çift çekirdekli galaxy s2yanlış bilgi vermeyelim
800 mhz islemcili
buyur illa göstericezYanlış bilgi değil gs2 iphone4'ün sattığının yarısı kadar satamadı.
Şaka mısın ya gs2 2011'de çıktı, bu 2011 istatistiği. iphone 4'ün ilk çıktığı zamandan itibaren toplam satış rakamlarını koysak ortaya senin plastik samsungun rezil olur.buyur illa göstericezEn çok satan cep telefonları!
Şaka mısın ya gs2 2011'de çıktı, bu 2011 istatistiği. iphone 4'ün ilk çıktığı zamandan itibaren toplam satış rakamlarını koysak ortaya senin plastik samsungun rezil olur.
----------Eklendi @ 18:34:54 ---------- Yazıldı @ 18:32:35 ----------
Ve hasan'a katılıyorum maxicep'i kaynak olarak gösterirsendiye gülerler adama, gsmarena'yı takip etmenizi öneririm.
noldi nonamex rengin soldi üstteki adamın entrysini cevaplasanaöyleyse şöyle söyleyeyim, çünkü bu bizim açımızdan daha iyi BİZ 800 MHZ İŞLEMCİYLE UYGULAMALARI VE OYUNLARI 1,2 GHZ ÇİFT ÇEKİRDEK GALAXY S2 EN DAHA HIZLI AÇIYORUZ VE DAHA HIZLI ÇALIŞTIRIYORUZ yeni iphone 5'in ve ios5'in dehşetini sen düşün artık
noldi nonamex rengin soldi üstteki adamın entrysini cevaplasana
tarayıcı mı diyoruz oyun performansı diyoruz, herşeyi çok güzel kıvırıyorsun maşallahLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEn hızlı tarayıcıya bak, hızlı tarayıcı görmezsem inanacam ha
İşlemci 1ghz çalışma frekansı 800mhz burda yalan göremiyorum. Diğer tüm sitelerden çok daha tarafsız haber yapıyor. Gsmarenaya yalnış bilgi veriyor dersenEvet, iPhone'nun işlemcisi için 1 ghz yazan siteye güvenelimDaha telefonun işlemci frekansını bilmeyen site satış rakamlarını doğru bilir eminim
İşlemci 1ghz çalışma frekansı 800mhz burda yalan göremiyorum. Diğer tüm sitelerden çok daha tarafsız haber yapıyor. Gsmarenaya yalnış bilgi veriyor dersendiye koro halinde gülerler.
tarayıcı mı diyoruz oyun performansı diyoruz, herşeyi çok güzel kıvırıyorsun maşallah
sen busun işte anca kıvır olayları. onu geç ben diyorum. 800 mhz işlemciyle 1,2 ghz çift çekirdekli telefondan hızlı açıyor oyunları, ne diycen?Veriyor.----------Eklendi @ 18:59:27 ---------- Yazıldı @ 18:59:05 ----------Önceki mesajlarda en hızlı tarayıcı demişti de ona cevap olsun
Toplam satışlarda gs2 geçiyor diyosun. Dersensenin nasıl bir anlayışın var? 2010 da mı geçicek iphone 4 ü çıktığı 2011den itibaren kıyaslayabilirsin ... bak sana napıyolarbirde maxicep benim kaynağım değil sadece takip ettiğim bir site...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?