Şimdi ben telefonumu rootlamışmı oluyorum bir el atarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben telefonumu rootlamışmı oluyorum bir el atarmısınız
Galxy mini kullanıyorum şu linkteki adamın dediklerinin hepsini yaotım menü ye ikon geldi süper user diye şimdi telefon hafızamda nasıl yer açabilirim en ufak hahi bilgim yok 4 gb hafıza kartım var telfon hafıasını boşalmak istiyorum :( Yardım edin ALLAH RIZASI İÇİN

OğuzcanAbi

Üye
hangi link :hmmm

Captain

Üye
hocam superuser simgesi menüye geldiyse tamamdır :oke: artık ROOT yetkisi gerektiren uygulamaları yükleyebilirsiniz,mesela sormuşsunuz nasıl telefon hafızasında yer açabilirim diye telefonunuza link2SD(ROOT gerektiren bir uygulamadır) programını kurun ve telefon hafızasındaki uygulamalrı hafıza kartına taşıyın:oke:

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ben bi tanıdığa verdim telfonu gitti telefon room manager diye bir prgramla bişey ler yaptık Ne oldu oldu işde telfon ölü igib oldu açılmıyor pcye takıyoruz olmuyor şarza takıyoruz cevap vermiyor yraın sevisse yollayacağım yazılım atsınlar.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
dostum root atma sakın attıysan :D Valla Ganra ti gitti Hard Reset at googleye ir işte mini hard reset dio programsız telefon üzerinden atıyon.fabrika gibi oluyo

mc_shekil

mc_shekil

Üye
Yok be abicim ya root garantiyi bozmaz.telefonunu garantiye göndermeden önce unroot yap tamamdir.onun hiç bi zararı yok tabi bilmediğin şeyleri kurcalamadigin sürece...ben telefonu hiç rootsuz kullanmıyorum..telefonum daha 3 aylık

Captain

Üye
dostum root atma sakın attıysan :D Valla Ganra ti gitti Hard Reset at googleye ir işte mini hard reset dio programsız telefon üzerinden atıyon.fabrika gibi oluyo
insanların Android i tercih etmesinin sebebi açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olmasıdır,özgürlüktür bunu sağlayabilmek için de android telefonlara ROOT yapmak gerekir, telefonu ROOT ladığımızda telefonu bilgisayardaki administrator gibi yönetebilirz :oke: ROOT garantiyi bozar evet fakat telefonu UNROOT yaptığınızda bir problem kalmaz :oke:

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi

Yok be abicim ya root garantiyi bozmaz.telefonunu garantiye göndermeden önce unroot yap tamamdir.onun hiç bi zararı yok tabi bilmediğin şeyleri kurcalamadigin sürece...ben telefonu hiç rootsuz kullanmıyorum..telefonum daha 3 aylık

insanların Android i tercih etmesinin sebebi açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olmasıdır,özgürlüktür bunu sağlayabilmek için de android telefonlara ROOT yapmak gerekir, telefonu ROOT ladığımızda telefonu bilgisayardaki administrator gibi yönetebilirz :oke: ROOT garantiyi bozar evet fakat telefonu UNROOT yaptığınızda bir problem kalmaz :oke:

Bakın arkaadaşlar telefon hiçbir komuta cevap vermiyor....

Galaxy Mini S5570 telefonum var market uygulamasını yüklemek için rom manager yükledim ordan CWM yükledim Recovery Moda geç dedim ekran gitti şimdi hiç açılmıyor.. Şarja takıyorum ekrana hiçbişey gelmiyor USB kablosundan görmüyor.. Tam bi ceset gibi duruyo verdim aldığım yere telpaya gönderdiler

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
bilmem

Captain

Üye
Bakın arkaadaşlar telefon hiçbir komuta cevap vermiyor....

Galaxy Mini S5570 telefonum var market uygulamasını yüklemek için rom manager yükledim ordan CWM yükledim Recovery Moda geç dedim ekran gitti şimdi hiç açılmıyor.. Şarja takıyorum ekrana hiçbişey gelmiyor USB kablosundan görmüyor.. Tam bi ceset gibi duruyo verdim aldığım yere telpaya gönderdiler
ROOT lu göndermemişsinizdir inş :hmmm

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
yaw telefon hiçbir rkomuta cevap vermiyor nasıl ben bunu unroot yapayım arkadaşım söylesene aklına gelmeyecek kadar araştıdım v çzödü aradım
ROOT lu göndermemişsinizdir inş :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt