Sim karta virüs bulaştı MMc gerekli

Sponsorlu Bağlantılar

shvk106

Üye
    Konu Sahibi
Sim karta virüs bulaştı MMc gerekli
öncelikle sizlere sorunumu aktarıyım.Hattım avea.telefonda 3 günden beridir mesaj gönderiliyor diyiip duruyo daha osnra noki yazısı geliyor ve tekrar normal ekran geliyor bu 2 3 dk bi tekrarlanıyor.Tefoncuya gittim sim kartına virüs bulaşmış yiğenim dedi.Gerçekten format mı atmak gerekiyor.Bide internette araştrıdım bi kodu varmışonu yazıp atılıyormuş ama attıktan sonra mmc şifresini bulmak gerekiyormuş ben nasıl bulurum bu mmc şifresini bide format atmayı detaylı anlatırsanız seviniirm teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mty58

zantro

Üye
sim karta virus bulastıgınıda ılk defa duydum

benım bıldıgım mmc kod hafıza kartları ıcın lazımdır :hmmm

shvk106

Üye
    Konu Sahibi
işte tmm ben sim karta nasıl atarım peki formatı lütfen acil yardım

xxman_058

xxman_058

Üye
yaw amaaan ne cırmalıyon cırmaladığına değmez git yeni bir sim kart çıkarttır

Sehzade

Üye
her seye virus girdigini duydum simkart a ilk defa onun hafızası ne kadarki virus girsin
girdigi kanısına nerden vardın???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hafıza kartına bulaşırda sim kartına bulaştığını ilk defa duydum..o telefoncu denen de senle dalga geçmiş resmen..

ea1903ea

Üye
Arkadaş Derdini Yanlış anlatıyor galiba, simkart değil hafıza kartıdır o. Mmc kodu Hafıza kartı şifresidir.Hafıza kartına şifre koymadıysan bi sorun olmaz,koyduysan şifreyi kaldır format at.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaş Derdini Yanlış anlatıyor galiba, simkart değil hafıza kartıdır o. Mmc kodu Hafıza kartı kodudir.Hafıza kartına şifre koymadıysan bi sorun olmaz,koyduysan kodu kaldır format at.
arkadaş bilmeyebilir ama ben o telefoncu görünen kişiye kızdım asıl...

haltie

haltie

Üye
numaraları kopyala 5liraya kart al ama o virüs teldedir

mandinga662

Üye
arkadaşlar sakın rehberi kopyalayıp yeni sime atmayın telefoncuda hele hiç makinadan attırmayın aynı şeyler yeni karta da geçiyor
çare yeni sim alıp rehberi elle oluşturmak. henüz çözüm bulamadım.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
sim karta virus bulastıgınıda ılk defa duydum
al bendende bir okadar ilk defa duydum ayrıca o telefoncu diye gecinen adamın konusma tarzından belli ne denli bir telefoncu oldugu ilginc :hmmm

kuzguncuklu

Üye
konuya yorum getiren arkadaşlara şaşırıyorum. elektronik ortamda yazılım ile çalışan tüm data girişi yapılan sektörlere virüs bulaşır.

salih1906baba

salih1906baba

Üye
Arkadaşlar sizlere inanamıyorum... Aranızda uzmanlarınız da var ama sim kartına virüs bulaşabileceğini bilmiyorsunuz... Arkadaşım bende de aynı sorun var... Telefona hard format atmayı dene... Sitede hard formatın ayrıntılarıyla anlatımı mevcut. Araştır ve at... İnş. işine yarar ben de deniyecem bakalım sonuç ne olacak ...
Bu arada inanmayanlar için söyleyelim.
Telefonum N70... aynı simi sony ericson w995 e de N73 e de taktım.. aynı sorun çıktı..
Yani sorun ne telefonda ne de hafıza kartında... Bu arada mmc kodu hafıza kartına koyduğun şifredir...

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ya telefoncu mmc kod un ne olduğunu bilmiyo sanırım ama avea sim kartı bendede war aynı sorunla bende karşılaştım benim telefonum 6300 telefonumda bir sorun war diyerek kendim format attım ama telefon da bi değişiklik olmadı sonra telefona farklı hatlar taktım normal çalıştı kendi avea hattımıda diğer telefonlara takıp denedim we aynı sorun çıkıyor. bunu onlemek için çok basit bi yontem war her hangi bir telefoncuya gidip hattını değiştir or: aveayı vodefone yap 6 gun içinde sonra tekrar istersen vodefone kartını aveaya geçirt her hangi bi ücrette almıyolar ama sim kartın değişmiş oluyo ama bu uzun sürer diyasan git bi telefoncuya 5 tl wer senin sim kartını temizlesin bu 2 dk bile sürmüyo :)))

Üst Alt