sim kart telde kaldı çıkmıyor :(

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
sim kart telde kaldı çıkmıyor :(
hattımı değiştirdim 2 gün önce belki aktif olmuştur diye deniyim dedim olmamış. Çıkartmaya denedim çıkmıyor kenarlarında çok azcık bi büyük karttan çıkartırken onun kırılma yerlerinden kaldı kartı sokarken rahat girdi ama şimdi takılıyken kartı ittiriyorum çıt yapmıyor ve çıkmıyor yardım tel C7

asigsasi

Üye
ince uçlu bi bıçakla çekmeye çalış

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
dışarıda kalan kenarından çekiyorum ama gelmiyor

MertcaN9

Üye
cımbız ile dene bir de ?

Pringles

Üye
japon sıkmış biri mübarek o ne öyle nasıl cıkmıyor ya

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
abi çıt sesi gelmiyor o yüzden çıkmıyor ileri itip çıkması gerekiyor ama ileri itince çıt sesi gelmiyor

keskin olmayan cımbızla hafif iterek çek gelmesi gerek. nasıl soktun sen o kartı oraya.

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
normal soktum sokarken bişi yokta rahatca girdi sms çıkartmasına gelince kaldı tekrar bi cımbızla deniiyim

- - - Eklendi - - -

yok cımbızlqda olmadı kart tutulmuyor

asigsasi

Üye
kartın kenarından bi cisimle ileri doğru it çıt sesi gelirse çekersin

Tepkiler: CouTFeeL
aklıma bir şey gelirse paylaşırım , kolay gelsin kardeş.

Kardeşim sen kvk ya götür çıkarsınlar söküp. Hem garanti gitmez hem de az bir miktar belki ödersin.

garantisi varsa evet götürmeli ama yoksa uğraşmalı başarabilir arkadaş

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sen kvk ya götür çıkarsınlar söküp. Hem garanti gitmez hem de az bir miktar belki ödersin.
Garantisi varda Babam sıkıştığını bilmiyor zaten yarın öbürgün hat açılır açıldıktan sonra başka bi bazamda aa hat sıkışmış çıkmıor diyip götürttürürüm
garantisi varsa evet götürmeli ama yoksa uğraşmalı başarabilir arkadaş
zarar vermeden denemeliyim

Garantiye Götür Onlarda Yapamazsa Uğurlar Olsun Geçmiş Olsun

Pringles

Üye
Yada telefoncuya yada saatçiye götür bence onlar yapar 2 dk da ince aletleri var çünkü

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye Götür Onlarda Yapamazsa Uğurlar Olsun Geçmiş Olsun
Yazın stajım var Anadolu teknikler yazın yapıyomuş 10. sınıfım daha ama yapıcam kazandığım parayla bide üstüne birz ekleyip Lumia Almayı düşünüyorum ondan sonra kartı yine çıkartamazsam kırıp çıakrtım olmadı yuvayı kırarım sadece
ama çıkartırım

- - - Eklendi - - -

Yada telefoncuya yada saatçiye götür bence onlar yapar 2 dk da ince aletleri var çünkü
İyi fikir

- - - Eklendi - - -

iğneylede olmadı artık yarın bi telefon tamircisine götürücem bakalım ne diyicek sıkışmasının nedeni eva kartını büyük karttan kırdım kırılma yerlerinde küçücük parçalar kaldı onlar sıkıştırdı kesin

- - - Eklendi - - -

Çıkarttııım iğneyi sonuna kadar penseyle sokup sağ sola ittirdim çıktı çıt diye ses geldi çıktı