sim kart sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

ümran

Üye
    Konu Sahibi
sim kart sorunu ?
telefonuma başka sim kartı taktığımda okumuyor ,sim kart kaydı yapılamadı diyor yardımcı olrumsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

ismail

ismail

Üye
Telefonunun imeisi sadece senin simkartın üzerine yapılmıştır

• Beğen
Tepkiler: ümran

ümran

Üye
    Konu Sahibi
hayır ama daha önce başka hattı okuyordu

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Kendi hattinda sorunsuz mu ?

• Beğen
Tepkiler: ümran

ümran

Üye
    Konu Sahibi
evet ama ben başka hat takmak istyorumnormalde kartlar çalışyor ama benim tele taknca şebeke gdyor ndn acaba format mı atsam tlbeyler yardmcı olun lütfn?ya ndn kimse yardmcı olmuyor

brk-rtrk

Üye
arkadaşım aynısı banada olmuştu. Önceki gün okuduğu kartları okumamaya başlamıştı. Sonra adresinden kontrol ettiğimde imeinin klonlandığını öğrendim. Sende bi sorgula derim.

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir Kaynak : -- Üretici : Üretici: Nokia Corporation Pazar Adı: Nokia C6-01.3 Model Bilgileri: RM-718kardşm c6 şu anda benm tel

brk-rtrk

Üye
o zaman nokiaya başvuracaksın. Şuraya alalım seni. Benimde cihazım kopyalandı denilenleri yaptım şuan tek hat olarak çalışıyo

ümran

Üye
    Konu Sahibi
linkini verrmsn kard

brk-rtrk

Üye
Pardon kopyalamıştım ama yapıştırmayı unutmuşum

Bide klonlu işlemini yapmadan önce adresinden bi kontrol et. Kontrol ederken çalışan hattın numarasını bi dene. Eğer "Girdiginiz xxxxxxxxxxxxxxx imei numarası ile xxxxxxxxxx GSM hat numarası eşleşmiştir." diyosa klonlu işlemine gerek yok. Çünkü zaten klonlu işlemi yapılmış demektir. Ama "Girdiginiz xxxxxxxxxxxxxxx imei numarası ile xxxxxxxxxx GSM hat numarası için eşleştirme bulunamamıştır." diyosa klonlu işlemini yapman gerek.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Pardon kopyalamıştım ama yapıştırmayı unutmuşum

Bide klonlu işlemini yapmadan önce adresinden bi kontrol et. Kontrol ederken çalışan hattın numarasını bi dene. Eğer "Girdiginiz xxxxxxxxxxxxxxx imei numarası ile xxxxxxxxxx GSM hat numarası eşleşmiştir." diyosa klonlu işlemine gerek yok. Çünkü zaten klonlu işlemi yapılmış demektir. Ama "Girdiginiz xxxxxxxxxxxxxxx imei numarası ile xxxxxxxxxx GSM hat numarası için eşleştirme bulunamamıştır." diyosa klonlu işlemini yapman gerek.

evet aynen.Faturalı olsaydı telefonun çok kolaydı faturayla hallediyordu