hayır sanmıyorum telefonun sistem dosyalarında sorun vardır herhalde garantiye yollarsanız yaparlar .s4 mini yeni aldım ama mobil veriyi kullanınca resetliyo tel kendini. sim kart ile uyuşmuyo olabilir mi tel acaba
Telefona hard reset yazılım ne varsa sıfırdan yükledim. Devam ediyo sorun. Sistemle alakası olduğunu sanmıyorum. Başka bi hat takınca kapanmıyo telefonhayır sanmıyorum telefonun sistem dosyalarında sorun vardır herhalde garantiye yollarsanız yaparlar .
o zaman turkcelli arayıp sorarsanız yardımcı olurlar olmadı yeni bir kart verirler sorun kartta iseTelefona hard reset yazılım ne varsa sıfırdan yükledim. Devam ediyo sorun. Sistemle alakası olduğunu sanmıyorum. Başka bi hat takınca kapanmıyo telefon
turkcelli aradım zaten böyle bişey mümkün mü dedim evet dedi.o zaman turkcelli arayıp sorarsanız yardımcı olurlar olmadı yeni bir kart verirler sorun kartta ise
o zaman aldığın yere gidip söyleyeceksin bu şekilde bir çözüm bulacağını sanmıyorumturkcelli aradım zaten böyle bişey mümkün mü dedim evet dedi.
64 kbsimcard kaç kb ? 64 veya 128 kb normal olmalıdır
128 olan ile değiştirme imkanın varsa değiştir derim

evet onu yapmayı istiyorum128 olan ile değiştirme imkanın varsa değiştir derim![]()
çözüm olucak benceevet c5-03 kullanıyodum s4 mini ye geçtim kesme hat.Hattın kesme hat mı ?
Eğer öyle ise zarar görmüş olabilir mi ?
Turkcell bayisine git ve üçlü sim iste 10-12 lirlira birşey sanırım sorunun düzeleceğini sanıyorumevet c5-03 kullanıyodum s4 mini ye geçtim kesme hat.
üçlü sim ne ki. zaten teknoloji uzmanına gidicem anlatıcam tim bayindeTurkcell bayisine git ve üçlü sim iste 10-12 lirlira birşey sanırım sorunun düzeleceğini sanıyorum
Yada bayiye git ve orda sorunu şöyle bi baksinlar
Sadece turkcell de var.üçlü sim ne ki. zaten teknoloji uzmanına gidicem anlatıcam tim bayinde
zaten ben teknoloji uzmanına sölediğimde o anlar herhalde mikro verir dimiSadece turkcell de var.
Hani sim kartı kesiyosun ya
Bu direk kesilmiş sıfır olarak geliyor
Normal - mikro - ve nano boyutunda iç içe
Teknoloji uzmanı kim ?zaten ben teknoloji uzmanına sölediğimde o anlar herhalde mikro verir dimi
turkcell tim bayiinde ki teknoloji uzmanlarıTeknoloji uzmanı kim ?
Mümkünse resmi bayi olmasın. Git mahalle esnafı felan bul daha iyi olur onların tek amacı müşteriyi kazıklamak...turkcell tim bayiinde ki teknoloji uzmanları
zaten resmi bayiye gidicem. normal telefonculara sordum hiç biri anlamıyo bu iştenMümkünse resmi bayi olmasın. Git mahalle esnafı felan bul daha iyi olur onların tek amacı müşteriyi kazıklamak...
Yinede bi bak bakalım