Silinmeyen DOSYA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canberkkkk

Üye
    Konu Sahibi
Silinmeyen DOSYA
Download manager ile yüklediğim dosyaları başka bir klasöre taşıyamıyorum yada silemiyorum her seferinde başkası yad bir program kullanıyor lütfen dosyayı kullanabilecek progrmaı kapatıp tekrar deneyin uyarısını veriyor. internetten biraz araştırma yaptım ama pek birşey anlamadım bilgisayarımda nero yok. başka bir yol gösterebilirmisiniz aynı uyarıyı alan başka bir kullanıcıya unlocker önermişler ama işe yaramadığını söylüyor lütfen yardım edin.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
unlockeri bir kere dene istersen.onda işe yaramıyor olabilir ama sende işe yaramayacağı ne malum?

156asd156

Üye
Download manageri tamamen kapatıp öyle dene buyuk ihtimal onları kullanan program download managerdir

canberkkkk

Üye
    Konu Sahibi
dowload manageri cntrl alt deleteden işlem den kapattım yine olmadı .unlockerı denicem birazdan

MrExpert

MrExpert

Üye
unlockeri DENE 100 % ÇALIŞMA GARANTİSİ İŞE KESINLIKLE YARAR 2 YILDIR KULLANIYORUM SİLEMEĞİ TAŞIYA MADIĞI DOSYA YOK .. ŞİDDETLE tavsiye ederim download link zaten başka programdada bunları yapamıyor ...

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Unlocker olmazsa Güvenli Modda dene nede olsa Güvenli Modda programlar başlatılmıyor :oke:..

Olmadı ;

Unlocker ile Güvenli Modda sil %100 olur... Olmazsa yuh artık yani xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt