silinen resimler ve videolar telefonda!

Sponsorlu Bağlantılar

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
silinen resimler ve videolar telefonda!
arkadaşlar cep telefonumuzla
cektiğimiz video ve resimleri bi süre
sonra sileriz dimi hepimizde,bunlara
özel video ve resimlerimizde dahil !!!
fakat sildiğimizi sandığımız video ve
resimler telefonda sıkıştırılmlş
şekilde gizleniyor.bunu telden
görmenin imkanı yok,bunu nasıl
keşfettik;arkadş telini dvd ye
bağlıyor ve bakıyor bi dosya görüyor
dosyanın içine dvd den giriyor
bakıyor bütün sildiği resimler
videolar orada sıkıştırılmış şekilde
duruyor.sizce gamze özçelik in
videosu nasıl çıktı ortaya.adam ben
onu telden silmiştim diyordu
hatırlarsanız......

anılbaran

anılbaran

Üye
digital veriler hiç bi şekilde silinmez.çeşitli programlqr ile geri getirilebilir.(özel durumlar hariç) Benim pc yanlışlıkla sildigim resimler vardı. Format attık bide üstüne. Sonra o geri getirme uygulamasını kurduk geri geldi. Şaşırdık tabi. Ama yine ben d sürücüne sag tıkla biçimlendir dedim . Ordada videolar resimler vardı. Yıne o programı denedim. bu sefer işe yaramadı. Biçimlendir diyince bulunmuyor sanırsam bi yerde :oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
onlar aslinda diskten silinmez sadece isletim sistemi onlara silindi isareti koyar ve gostermez ancak siz ustune birsey yazarsaniz o veriler kaybolur ama bu da bir garanti veremez cunku 1995 yilinda bir bilgisayar-matematik uzmani bir txt belgesini 7 8 kez ustune veri yazdiktan sonra yine cikarmisti ama bu gunumuzdeki buyuk boyutlu dosyalar icin cok zor aylarca ugrasmak gerekir siz en iyi karti tamamen doldurun anca silindigine oyle emin olun

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
:D aynen arkadaslar

Symbianist

Symbianist

Üye
Mustafa doğru söylüyor. Ona silme değil boyama deniyor. Üstü boyanıyor ama kaybolmuyor. Disk doldukça siliniyor veya en az 3 defa format atınca. illa temizlerim diyorsaniz da 2 format bile işinizi görür. Fakat önce format atıp c'ye kurar d'yi biçimlendirirsiniz sonra da tersini d'ye uygularsınız vb. işte.

yunus1309

yunus1309

Üye
eskiden çok harddisk temizledim ordan biliyorum 100 gb lık bi diski tam olarak silmek yaklaşık 12 saat sürüyor diski olarak 35kez yazdırıp geri siliyorsunuz bu işlem için eraser adında bi program ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim...

Üst Alt